- 80,970
- 54,137
- 113
Onuda verirse artik hep essteyizholosko niyetine freespin de olabilir
Onuda verirse artik hep essteyizholosko niyetine freespin de olabilir
Şah ın konusundaki kuponum 1 sayıdan kayıp oldu 1 sayıOnuda verirse artik hep essteyiz![]()
yarım sayıdan bızımde cok gıttı yegen yenısını yap bosverŞah ın konusundaki kuponum 1 sayıdan kayıp oldu 1 sayı
Sen ara ver araŞah ın konusundaki kuponum 1 sayıdan kayıp oldu 1 sayı
Hadı bana roll moralım ıyı kazanakyarım sayıdan bızımde cok gıttı yegen yenısını yap bosver
Tek gol yarim sayi yarim set.... İyi gene hayattasinŞah ın konusundaki kuponum 1 sayıdan kayıp oldu 1 sayı
sen kurşun fln mı döktürecen adak mı adıcan bişiyler bulmak lazım dostŞah ın konusundaki kuponum 1 sayıdan kayıp oldu 1 sayı
Abi sor şu adamlara tek gol serisinden kaç kupon yapmışım @butragueno @arkanabakma @AnosValous @keskin4455 @Omer918yarım sayıdan bızımde cok gıttı yegen yenısını yap bosver
Kafama sıkacammmm wksen kurşun fln mı döktürecen adak mı adıcan bişiyler bulmak lazım dost
Ben açacam bekleme :\Hadı bana roll moralım ıyı kazanak![]()
Hadi seni mi beklicezSen ara ver ara
arkadaş kombo yapıyoryarım sayıdan bızımde cok gıttı yegen yenısını yap bosver
yada cingene gtu ellesınsen kurşun fln mı döktürecen adak mı adıcan bişiyler bulmak lazım dost
Bizim gtümzü hergün elliyor takımlar dün gece Arjantin in 16 maçlık galibiyet serisini bozdum takım evinde Uruguay a tek gol atamadı tek golden lose oldukyada cingene gtu ellesın