- 8,872
- 9,609
- 113
Reis hangi çeyreklerde oynanır bu gacilara mesela altInsnki diil ben basketciyim yuzde 80 i alt bitio biraz takip o kadar herseyi tabiki bilemeyiz ama genelde bu ligden alttan kazanilir
Reis hangi çeyreklerde oynanır bu gacilara mesela altInsnki diil ben basketciyim yuzde 80 i alt bitio biraz takip o kadar herseyi tabiki bilemeyiz ama genelde bu ligden alttan kazanilir
Çoğu 2 .nci yarılarda reis örnek ilk yarı 70 sayı çıkıyorsa baremi 150 den aciyorlar mac 130 140 arasi bitiyorReis hangi çeyreklerde oynanır bu gacilara mesela alt
Nerde basıyon 1400ddn yukarı oynatmıyor ibnler olsa kasa vuracaz bizdeYa ole takimlar varki not aliorum bazen 100 atamiolar buyuk para tam bunlara basilir iste
Reis kumar psikokoljimisi bilmiyorum ama baskette alt oynamaktan nefret ediyom , ama mactan macta değişir herhaldeIlk yari cogu alt dedimya takim lar var her ceyrek 20 zor atiolar bi ara o takimlari yazarim sana
Iyice bakmak lazim ,takimlari tanimiyoruzki ncaa ile hic isim olmadiÇoğu 2 .nci yarılarda reis örnek ilk yarı 70 sayı çıkıyorsa baremi 150 den aciyorlar mac 130 140 arasi bitiyor
Kadin nca alt agirlikli mesela erkekler ilk yari 60 zor atiolar bakiosun barem 150 lan diosun 90 atmalari lazim erkekler ise cok farkli onlari cozmek zor meselaIyice bakmak lazim ,takimlari tanimiyoruzki ncaa ile hic isim olmadi
Çok takım var ya bakmaya kalksan hepsine 10 dakika sonra sokarım basketine de ncaa sina dersinIyice bakmak lazim ,takimlari tanimiyoruzki ncaa ile hic isim olmadi
12.gun abi durumn ne 12 gundur hastanede napiosun bile demiosun
Buralardaysan ıyısındır dayıcım cozdum ben senı12.gun abi durumn ne 12 gundur hastanede napiosun bile demiosun
Mimlisin oglummNerde basıyon 1400ddn yukarı oynatmıyor ibnler olsa kasa vuracaz bizde
Bıde oz yegenın degılmısız kırıldık orda 😶12.gun abi durumn ne 12 gundur hastanede napiosun bile demiosun
Geçmiş olsun kardeşim Allah acil şifalar versin12.gun abi durumn ne 12 gundur hastanede napiosun bile demiosun
Bi gece ansizin deniyelim 🤣Kadin nca alt agirlikli mesela erkekler ilk yari 60 zor atiolar bakiosun barem 150 lan diosun 90 atmalari lazim erkekler ise cok farkli onlari cozmek zor mesela
Yarin buyuk gun doktor carsamba yada cuma yapicak yada yarin.ewe gonderecek,daha sonra yapicak hayirlisi ne ise o olsunBuralardaysan ıyısındır dayıcım cozdum ben senı
Geçmiş olsun neyin var reis12.gun abi durumn ne 12 gundur hastanede napiosun bile demiosun
Saglıkla gecıp gıder bu sıkıntında dayı InsallahYarin buyuk gun doktor carsamba yada cuma yapicak yada yarin.ewe gonderecek,daha sonra yapicak hayirlisi ne ise o olsun
Sen hasmin yegenimsinBıde oz yegenın degılmısız kırıldık orda 😶
Okadar bekledim ins carsamba yaparlar vallahi 4 gunde evine yolluyilar milleti koca koca adamlarSaglıkla gecıp gıder bu sıkıntında dayı Insallah