- 1,184
- 537
- 113
usta erken gol gelen maçları iyi takip edin.bu size birşey anlatacakNormalde çok gol atıyorlar son 10 dk da falan bugün olmaz inşallah
usta erken gol gelen maçları iyi takip edin.bu size birşey anlatacakNormalde çok gol atıyorlar son 10 dk da falan bugün olmaz inşallah
bende tam tersimaçı izleyin izlerken gol gelmiyo kapatınca gol oluyo😀
bol şans usta
Haklısın genelde böyle oluyor alt almaya alismamisiz gol titreşimi gelince kalbim titriyor 😀usta erken gol gelen maçları iyi takip edin.bu size birşey anlatacak
saolbol şans usta
bende o sesi sevmiyorum ama sanki bilinmedik bir maça 3-4 gol oynamak olmamış birşeye para bağlamak gibi.alt aldığın zaman saniye geçtikçe lehine işliyorHaklısın genelde böyle oluyor alt almaya alismamisiz gol titreşimi gelince kalbim titriyor 😀
Kesinlikle dün kötü gitmiştin bugün toparlama günü olur inşallahevet
bende o sesi sevmiyorum ama sanki bilinmedik bir maça 3-4 gol oynamak olmamış birşeye para bağlamak gibi.alt aldığın zaman saniye geçtikçe lehine işliyor
biraz borcum var götü toplayım 10 kişiye dağıtım yapıcam yüklü kuponlarımdaKesinlikle dün kötü gitmiştin bugün toparlama günü olur inşallah
buna dünyanın yarısı üst oynamıştır.Dk 74 son 16 dk
Borçlar bizi mafetti zaten verem olduk umarım bari sen kapatirsin borçlarınıbiraz borcum var götü toplayım 10 kişiye dağıtım yapıcam yüklü kuponlarımda
Bende genelde bu lige üst oynarim art arda atıyorlar attılar mibuna dünyanın yarısı üst oynamıştır.