Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Şehir Önerisi Hakkında

Zerus27

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,351
1,741
113
Arkadaşlar yarın daha önceden de söyledim işten çıkarıldığım için son maaş + büyük ihtimalle 6 haftalık ihbar tazminatı ve ek ücret varsa alacam.

Öncelikle dalga geçerek konuşanları direk yok sayacam mesajları görmeyecem

Bir çıkmazdayım çıkar yol elbette ki kumar değil ama bir umut sadece hem bayramlık para, hemde artık Eskişehir'de yaşıyorum ben burada kendime göre artık iş bulamadığım için şehir değiştirecem kendime yol çizecem

Hangi şehir sizce uygun yaşamak ve iş bakımından ve umarım yarın adam akıllı ilerlersem ne kadar lazım olur bunun için..

Not : Engelli raporum var çok şükür büyük engelim yok şehir dışına çıkabilirim yani engelli ihtiyacı olan her yerde bana uygun her işi yaparım

Son düzenleme:

LordVoldemort

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,312
10,492
113
Arkadaşlar yarın daha önceden de söyledim işten çıkarıldığım için son maaş + büyük ihtimalle 6 haftalık ihbar tazminatı ve ek ücret varsa alacam.

Bir çıkmazdayım çıkar yol elbette ki kumar değil ama bir umut sadece hem bayramlık para, hemde artık Eskişehir'de yaşıyorum ben burada kendime göre artık iş bulamadığım için şehir değiştirecem kendime yol çizecem

Hangi şehir sizce uygun yaşamak ve iş bakımından ve umarım yarın adam akıllı ilerlersem ne kadar lazım olur bunun için..
Bro şehir seçimini mesleğine uygun yapmalısın.Çalıştığın sektör ne bunu belirtirsen daha sağlıklı olur ona göre öneriler olur

bolder

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,238
2,452
113

Türkiye'de köyler bile artık pahalı. Aldığın elindeki olan miktar ne bilemedim ama eğer ki 3 4 milyonun yoksa değmez çünkü bir ev alıp içini döşeyip o bölgeye de alışman lazım

fatih1983

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,939
3,010
113

Anteplisin gıda sektöründe çiğköfte dükkanı aç

Haassab

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,898
3,765
113
kimse seni senden daha iyi bilmiyor kim ne tavsiyesi verebilir. Önce kendini bi tart neyim ben ne yapabilirim neye dayanabilirim diye düşün sonra orana göre yola çık. Burada kim sana ne tavsiyesi verecek gel düzceye burada işe gir deseler gidecek misin

Zerus27

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,351
1,741
113
Bro şehir seçimini mesleğine uygun yapmalısın.Çalıştığın sektör ne bunu belirtirsen daha sağlıklı olur ona göre öneriler olur
Mesleğim yok Engelli raporum var aslında engelli ihtiyacı olan her yerde çalışabiliyorum ama tabi ayakta çalışamıyorum oturarak veya yarı oturarak

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,893
15,912
113
Mesleğim yok Engelli raporum var aslında engelli ihtiyacı olan her yerde çalışabiliyorum ama tabi ayakta çalışamıyorum oturarak veya yarı oturarak
Otur kpss çalış bırak boş muhabbeti engelli kadrosundan düşük puandan girersin.

Zerus27

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,351
1,741
113
Otur kpss çalış bırak boş muhabbeti engelli kadrosundan düşük puandan girersin.
Kardeş Ekpss sınavı nisanın ortasında ilk hedefim o zaten ama 90 puan üstü almam gerekiyor düşük puan olmuyor tamam bizim sorular biraz daha kolay ama yinede matematik Türkçe zorluyor çalışırsan tabi zor diye birşey yok

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,893
15,912
113
Kardeş Ekpss sınavı nisanın ortasında ilk hedefim o zaten ama 90 puan üstü almam gerekiyor düşük puan olmuyor tamam bizim sorular biraz daha kolay ama yinede matematik Türkçe zorluyor çalışırsan tabi zor diye birşey yok
Hakkında hayırlısı olsun

LordVoldemort

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,312
10,492
113
Allah yardımcın olsun kardeşim umarım her şey istediğin gibi olur yeni hayatında

lakelos

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,220
6,304
113
usta yanlış anlamada eskişehir gibi güzel biyeri bırakıpta şehir araman saçma geldi millet eskişehire taşınıyo sen kaçıyosun

Leoisa18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,288
6,266
113

Not : Engelli raporum var çok şükür büyük engelim yok şehir dışına çıkabilirim yani engelli ihtiyacı olan her yerde bana uygun her işi yaparım
Antalya manavgata gel otel var tonla yaparım dersen steward işi ayarlarım 45 maaş+ SGK + kalacak yer +yeme içme 8 saat bayramlar 1/1 falan filan

Cepni

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
487
208
43

Kira vermeyeceksen bütçeni zorlamadan birşeyler yapabilirsin ama kira vereceksen sakın kalkışma böyle bir şeye çok pişman olursun.

nocomment

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,989
2,120
113
Mesleğine göre iş portföyü nerede ise oralar da araştırman lazım

Zerus27

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,351
1,741
113
usta yanlış anlamada eskişehir gibi güzel biyeri bırakıpta şehir araman saçma geldi millet eskişehire taşınıyo sen kaçıyosun
Evet Eskişehir yaşanabilir en iyi şehirdir ben 2015 yılında çalışma hayatına başladım o günden bugüne 35'e yakın iş değiştirdim bunların 25 - 30 civarı bana uygun olmayan işlerdi 5-6 tane iyi iş vardı onlarda da ya calışma arkadaşları yüzünden yada kumar yüzünden çıktım şimdi ise iş bulmakta zorlanıyorum
Dışarda 4-5 yıl çalışsam emekli olacam zaten erken emeklilik var bizde bu nedenle reis yoksa geri Eskişehir'e gelecem burdan ayrılmam temelli

Zerus27

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,351
1,741
113
Antalya manavgata gel otel var tonla yaparım dersen steward işi ayarlarım 45 maaş+ SGK + kalacak yer +yeme içme 8 saat bayramlar 1/1 falan filan
Aklımda da antalya veya Amasya, ordu veya izmir vardı ama kalacak yer olarak bence antalya'da mantıklı