Takipteyim abi gelirse açayım roll zaten uykum yok sabaha kadar başka arkadaşlar da faydalanmış olur2. adımı risksiz mi alsam 6700 tel faturası var
Takipteyim abi gelirse açayım roll zaten uykum yok sabaha kadar başka arkadaşlar da faydalanmış olur2. adımı risksiz mi alsam 6700 tel faturası var
Bol şans1 dosta bayrağı devrederiz hızlı olsun bol şans
Gazla alakasi yok korkarak harkeket etme demek istiyorum merak etme o öyle gaza gelicek birisi değil canım benim ne hissediyorssan onu oyna diyorumGaz verme adama az bi miktar değil
Tebrikler gelmiş bu1 dosta bayrağı devrederiz hızlı olsun bol şans
Aynen atalanta hızlı takım atıyor yiyiyorEğer basket oynuyorsan atalanta maçını kaçırma derim
Ya varya aahahaTakipteyim abi gelirse açayım roll zaten uykum yok sabaha kadar başka arkadaşlar da faydalanmış olur
bol şans dostzorlamadan gelsin sevdiğim takım ev düşük risk aldık
Doğrudur kardom miktarlar ufak miktar olmadığı için hızlı karara gerek yok adam baksın kafasına yatana basar ondan dedim bende sonradan ah vah demeye gerek yokGazla alakasi yok korkarak harkeket etme demek istiyorum merak etme o öyle gaza gelicek birisi değil canım benim ne hissediyorssan onu oyna diyorum
Haydi bol şanslar abiiizorlamadan gelsin sevdiğim takım ev düşük risk aldık
dostum sen bizim ferdiye benziyonTakipteyim abi gelirse açayım roll zaten uykum yok sabaha kadar başka arkadaşlar da faydalanmış olur
Bol şanszorlamadan gelsin sevdiğim takım ev düşük risk aldık
Şansın bol olsun takipteyizzorlamadan gelsin sevdiğim takım ev düşük risk aldık
Takipteyim abiadım2(son)zorlamadan gelsin sevdiğim takım ev düşük risk aldık