Kesinlikle hocam müzik ruhun gıdası,🤗inş harbi bak 30a kadar falan gelsin maçı kapıcam az camdan dışarıyı izlicem nefes alıcam müzik dinlicem
Çok şey kaciriyoz hayattan ama anlayamiyoruzinş harbi bak 30a kadar falan gelsin maçı kapıcam az camdan dışarıyı izlicem nefes alıcam müzik dinlicem
Kesinlikle hocam müzik ruhun gıdası,🤗
Sen maç sonunu goremıcek gıbısın psikolojik olarak 😀dk daha 15 ahakahaja
Çok yüksek gitme dost bizi bitiren o zaten mutlaka ara ver bir kendine gel kupon miktarlarını düşür kombineye yönel10kya bozmayı düşündüm az önce ya normalde ben böyle değilim öldüm öldüm dirildim bugğn -300e gittim -50ye düştüm
Sakin ol aga gelecek yadk daha 15 ahakahaja
Yok reis gelecek bozma10kya bozmayı düşündüm az önce ya normalde ben böyle değilim öldüm öldüm dirildim bugğn -300e gittim -50ye düştüm
Az sakin dost daha cook var 2. Yariya kalsa bile bozma bence cok zarar olur gereksiz10kya bozmayı düşündüm az önce ya normalde ben böyle değilim öldüm öldüm dirildim bugğn -300e gittim -50ye düştüm
Beni de strese soktu ksxksxÇok yüksek gitme dost bizi bitiren o zaten mutlaka ara ver bir kendine gel kupon miktarlarını düşür kombineye yönel
25 e kadar olması lazım hocam 🔥🔥🔥dk daha 15 ahakahaja
Ben psikolojik olarak hiç iyi hallerde olmadım be dostum bayağıdirSen maç sonunu goremıcek gıbısın psikolojik olarak 😀
ya aga normal her şeyi düzsltmiştim sadece sabah 2klıkkupon yaptım kaybettim diye geldiğim noktaya bak bir ara -300k idim tövbe estağfurullah tövbe etmek lazım allah belasını versin ya kumar gibiÇok yüksek gitme dost bizi bitiren o zaten mutlaka ara ver bir kendine gel kupon miktarlarını düşür kombineye yönel
ya aga normal her şeyi düzsltmiştim sadece sabah 2klıkkupon yaptım kaybettim diye geldiğim noktaya bak bir ara -300k idim tövbe estağfurullah tövbe etmek lazım allah belasını versin ya kumar gibi