- 6,002
- 5,058
- 113
Ne alaka be biraderim her konudan sen mi ödül alacaksın takip ettik emek verdik diyorsun neyin emeğini verdin allahaşkına oturduğun yerden sayı saydın diye her rolden ödül almak zorunda mısın, senin söylemen lazım asıl ben rolden ödül aldım başka arkadaşlar da nasiplensin diye ayıp valla kardeş. Neyse bol şans.
La emek dediğin sayı saymak mı ne diyorsunuz siz manyak mısınız ????Herkes görsün kardeş neyin ne olduğunu dert değil ben konu acmısım doğru ama biri sponsor olmuş buraya da emek vermişim bitek sen değil her konuda böyle emek yeniyor yöneticiler de görsün durumu anlasın konuyu ne var bunda aç gözlülükle alakası yok emek yenmesin
verdiği eme 3 maç yazmışım 2si 3 dkda gelmiş ne emeği çıkıp top koşturdu sanki manyakNe alaka be biraderim her konudan sen mi ödül alacaksın takip ettik emek verdik diyorsun neyin emeğini verdin allahaşkına oturduğun yerden sayı saydın diye her rolden ödül almak zorunda mısın, senin söylemen lazım asıl ben rolden ödül aldım başka arkadaşlar da nasiplensin diye ayıp valla kardeş. Neyse bol şans.
Ödülüm geldi saolun
Kesenize bereket açalım rolümuzu@zeisy ödülün isteğinle @Mülayim6060 e gönderildi mülayim sennde gönderildi
Herkes istediği yerden anlasın bro bu herkesin yazmak istediğini ben yazıyorum sadece hepsi o bana görmiş göndermemiş problem değil neyse sallaLa emek dediğin sayı saymak mı ne diyorsunuz siz manyak mısınız ????
GelsinKesenize bereket açalım rolümuzu
bol şans mülom patlat gelsinKesenize bereket açalım rolümuzu
Kesenize bereket dostlar@zeisy ödülün isteğinle @Mülayim6060 e gönderildi mülayim sennde gönderildi