Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling selamsizsabahsiz / Kasa 300 —> Hedef 2 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,416
17,061
113
@Daimon @Shellac burası won konu kilit ne de olsa adam kayırmaca var
Ne alaka be biraderim her konudan sen mi ödül alacaksın takip ettik emek verdik diyorsun neyin emeğini verdin allahaşkına oturduğun yerden sayı saydın diye her rolden ödül almak zorunda mısın, senin söylemen lazım asıl ben rolden ödül aldım başka arkadaşlar da nasiplensin diye ayıp valla kardeş. Neyse bol şans.

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
42,134
33,525
113
Herkes görsün kardeş neyin ne olduğunu dert değil ben konu acmısım doğru ama biri sponsor olmuş buraya da emek vermişim bitek sen değil her konuda böyle emek yeniyor yöneticiler de görsün durumu anlasın konuyu ne var bunda aç gözlülükle alakası yok emek yenmesin
La emek dediğin sayı saymak mı ne diyorsunuz siz manyak mısınız ????

selamsizsabahsiz

halk ozanı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,002
5,058
113
Ne alaka be biraderim her konudan sen mi ödül alacaksın takip ettik emek verdik diyorsun neyin emeğini verdin allahaşkına oturduğun yerden sayı saydın diye her rolden ödül almak zorunda mısın, senin söylemen lazım asıl ben rolden ödül aldım başka arkadaşlar da nasiplensin diye ayıp valla kardeş. Neyse bol şans.
verdiği eme 3 maç yazmışım 2si 3 dkda gelmiş ne emeği çıkıp top koşturdu sanki manyak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...