- 32,789
- 12,218
- 113
Sen listecisin sana gelir zatenLa bana at bari herkes para almış roll açmış gariban adamı bi tek annesi severmiş cidden 😂
Sen listecisin sana gelir zatenLa bana at bari herkes para almış roll açmış gariban adamı bi tek annesi severmiş cidden 😂
Kazanirsan %80 benim %20 dagitimEyvallah dostum
Yok dost o da nasip olmaz banaSen listecisin sana gelir zaten![]()
Sponsor başkası neden elendik şimdisana geçer o zaman 00.00 ı geçmiş saat oğuzhan abimi ibanla yeni gün yeni şans az daha vuruyordun bir de sabah çok üzüldüm
Ben😐Kazanirsan %80 benim %20 dagitim![]()
aynı anda 2 roll mu yapıcan dostum biraz gözünüz tok olsun başkaları da nasiplensin haksız mıyım …Sponsor başkası neden elendik şimdi
Sen kazanirsin sonra
Dost ben bugun senden aldigimi 3.adimda patlattim olmadi olsa emin ol sans diler giderdimaynı anda 2 roll mu yapıcan dostum biraz gözünüz tok olsun başkaları da nasiplensin haksız mıyım …
Aclıkla toklukla alakası yok da neyse sonuçta takip edip emek verilmiştir var sırf tanısıkların gönlü olunsun diye emek yeniyor bütün rollerde onu fark ettimaynı anda 2 roll mu yapıcan dostum biraz gözünüz tok olsun başkaları da nasiplensin haksız mıyım …
Talibim rolüne dostum 😅aynı anda 2 roll mu yapıcan dostum biraz gözünüz tok olsun başkaları da nasiplensin haksız mıyım …
Dost öyle diyorsun da bize de şans vermiyorsun kazancın az zaten bisey demiyorum da baştan zaten Aktaş ve zeisy desen sorun olmayacaktı neyse Bol şanslar iyi geceleraynı anda 2 roll mu yapıcan dostum biraz gözünüz tok olsun başkaları da nasiplensin haksız mıyım …
Kimden rol parasi aldim acmadim@zeisy dostum roll parası alıyorsun ama roll acmiyorsun neden
Battı o 🤣@zeisy dostum roll parası alıyorsun ama roll acmiyorsun neden
Hangi ara actida battı görmedim bile 😅🤣🤣Battı o 🤣
Bugün aldigim tüm odullerde rol açtım ve battım@zeisy dostum roll parası alıyorsun ama roll acmiyorsun neden
Senin rolün acikken ilk adimda patladimHangi ara actida battı görmedim bile 😅🤣🤣
Son olanı görmedim ben 🤣🤣Bugün aldigim tüm odullerde rol açtım ve battım