- 11,940
- 8,225
- 113
Bu gariban burda ne yesin @Leoisa18 😂😂😂oğuzhan aç kaldın bugün 10 konuda ter akıttın rollucaksan paslıyorum sana
Bu gariban burda ne yesin @Leoisa18 😂😂😂oğuzhan aç kaldın bugün 10 konuda ter akıttın rollucaksan paslıyorum sana
oğuzhan paslarsa sana devrederBu gariban burda ne yesin @Leoisa18 😂😂😂
sabahtan beri birlikteyiz ahiretlik olduk adamlaoğuzhan paslarsa sana devreder
Öncelik Oğuzhan abimindir.oğuzhan paslarsa sana devreder
Ben demek o demek o demek ben demeksabahtan beri birlikteyiz ahiretlik olduk adamla
Kanka bu saatte roll pek sarmaz yarın yaparız 🙏 kimseciklerde yokoğuzhan aç kaldın bugün 10 konuda ter akıttın rollucaksan paslıyorum sana
Abi devret bana 2 adım vurayimKanka bu saatte roll pek sarmaz yarın yaparız 🙏 kimseciklerde yok
uykudan kalktım uyuyamadimAbi devret bana 2 adım vurayim
rollsuz olmaz ayıp olurKanka bu saatte roll pek sarmaz yarın yaparız 🙏 kimseciklerde yok
Biz vuramiyoz isam 3 tane maç var MK 😂Abi devret bana 2 adım vurayim
Ben burdayım 😎Kanka bu saatte roll pek sarmaz yarın yaparız 🙏 kimseciklerde yok
Konu sahibi sensin ne istersen yapabilirsin İsa da kardesm🥰🙏ya 500 rollucan ya sa isa kardeşimle sana 250şer seçim yap oğuzhanımmm can kardeşim seviliyorsun kızma bana
Vur abi o zamanBiz vuramiyoz isam 3 tane maç var MK 😂
Sal bana roll accam tm 😂ya 500 rollucan da sa isa kardeşimle sana 250şer seçim yap oğuzhanımmm can kardeşim seviliyorsun kızma bana
senin rollayasın yok 2niz de paratim atın 250nizle gönlünüzden geçeni yapın can kardeşlerimKonu sahibi sensin ne istersen yapabilirsin İsa da kardesm🥰🙏
CanimsinKonu sahibi sensin ne istersen yapabilirsin İsa da kardesm🥰🙏
Tamom hoş geldn gardasmBen burdayım 😎
oğuzhan kardeşim para durumun nasılSal bana roll accam tm 😂