Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Sensizliğin Demindeyim...

SaHgEc

BEŞİKT🖤ŞK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,800
20,177
113

SaHgEc

BEŞİKT🖤ŞK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,800
20,177
113
Tek maça kalmis ,hatta tek gole kalmis kuponum bile heyecan vermiyor ,gelin dostlar çay, sigara yapalım...

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
79,011
51,002
113
Patlamaya hazır bomba gibi dolaşıyorum insanların içinde

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
79,011
51,002
113
Gönül işleri desen günden güne boka sarıyor ailevi sorunları saymıyorum onlar zaten hiç eksik olmadi maddi manevi arada sağlık, genç yaşta kafa fena gidik şizofren gibi hissediyorum kendimi, durduk yere yolda sokakta kavga çıkarasım birilerine vurasım falan geliyor iyi değilim öfke kontrolü denen bir şey zaten kalmadı, napcaz bilmiyorum

SaHgEc

BEŞİKT🖤ŞK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,800
20,177
113
Yak bir sigara aç müziği sakinleş dost ,

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
79,011
51,002
113
Ki zaten napcaz ı da yok bu gidişat ya mezara ya nezarethaneye gider, aklıma eskiden güzel günler geldiğinde gülümserdim şimdilerde ağlatıyor, zoruma gidiyor bazı şeyler haddinden fazla

SaHgEc

BEŞİKT🖤ŞK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,800
20,177
113
Gönül işleri desen günden güne boka sarıyor ailevi sorunları saymıyorum onlar zaten hiç eksik olmadi maddi manevi arada sağlık, genç yaşta kafa fena gidik şizofren gibi hissediyorum kendimi, durduk yere yolda sokakta kavga çıkarasım birilerine vurasım falan geliyor iyi değilim öfke kontrolü denen bir şey zaten kalmadı, napcaz bilmiyorum
Psikoljik ilaçlar falan filan ,hepsi hikaye zaten Rabbım yardımcımız olsun ,

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
79,011
51,002
113
Psikoljik ilaçlar falan filan ,hepsi hikaye zaten Rabbım yardımcımız olsun ,
Amin işe yaramıyor hiçbir şey fasa fiso hepsi ne ilaçlar neler içiyoruz dindiremiyor şimdi burada konuşmayalım da psikiyatr haplarını ara öğün niyetine yiyorum ben

SaHgEc

BEŞİKT🖤ŞK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,800
20,177
113
Sakinim reis ölüm sakinliği, hevesim kalmadı
Keşke ölsek, aklıma muhafız geldi hatırlar mısın Nur içinde yatsın mekanı cennet olsun..bir gün bizi de konuşurlar belki burada ..Ölüm yakın olsun artık diyorsun dimi hep.

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
79,011
51,002
113
Keşke ölsek, aklıma muhafız geldi hatırlar mısın Nur içinde yatsın mekanı cennet olsun..bir gün bizi de konuşurlar belki burada ..Ölüm yakın olsun artık diyorsun dimi hep.
Kafamda olan tek şey sevdiğim insan ben gencim daha 24 yaşındayım 6 senelik bi ilişkiden çıktım yani ayrıldı işte benden, ondan başka bi bok düşünemiyorum biri beni böyle öldüresiye dövse hissetmem, çünkü sadece onu düşünüyorum fena kırdım kafayı yolda yürürken asfalta bastığımı bile hissetmiyorum sanki havada yürüyorum yağmurda ıslanmıyorum güneşte yanmıyorum yediğim yemek doyurmuyor içtiğim çay sıcak hissettirmiyor ettiğim muhabbet keyiflendirmiyor sahte gülümsemelerle yaşıyorum son 2 aydır

SaHgEc

BEŞİKT🖤ŞK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,800
20,177
113
Kafamda olan tek şey sevdiğim insan ben gencim daha 24 yaşındayım 6 senelik bi ilişkiden çıktım yani ayrıldı işte benden, ondan başka bi bok düşünemiyorum biri beni böyle öldüresiye dövse hissetmem, çünkü sadece onu düşünüyorum fena kırdım kafayı yolda yürürken asfalta bastığımı bile hissetmiyorum sanki havada yürüyorum yağmurda ıslanmıyorum güneşte yanmıyorum yediğim yemek doyurmuyor içtiğim çay sıcak hissettirmiyor ettiğim muhabbet keyiflendirmiyor sahte gülümsemelerle yaşıyorum son 2 aydır
Bilirim o hisleri dost ,hem de çok iyi bilirim gözünden uyku akıyor ama uyuyamıyorsun dimi ,Kalp ağrısı çok kötü ben ne çalışabildim ne kendime bakabildim ,olmadık insanlar için hem de en cokta ona üzülüyorum ya ,Güçlü insanlara gıpta ile bakıyorum nasıl güçlüler 😔

Passion90

Maybe ... One Day...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
35,127
23,906
113
Dost seninle uzun zaman önce de konuştuk. 24 mükemmel bir yaş. Her şeyi toparlaman için hâlâ şansın var . Biz yapamadık başaramadık akıl vermiyorum ama bu durum böyle. İleride yalnız ve kimsesiz olmaman için bundan kendini kurtarmaya bak . Ha sanane diyebilirsin bir şey diyemem .. ama ömrünün baharında bu düşüncelerle yıpratma kendini .. öyle yazayım dedim içimden geldi