- 48,800
- 20,177
- 113
Yine efkarlisin dostTek maça kalmis ,hatta tek gole kalmis kuponum bile heyecan vermiyor ,gelin dostlar çay, sigara yapalım...
Fazlasıyla dost ...Yine efkarlisin dost
😔Ben de efkarlı ve gerginim
Gönül işleri desen günden güne boka sarıyor ailevi sorunları saymıyorum onlar zaten hiç eksik olmadi maddi manevi arada sağlık, genç yaşta kafa fena gidik şizofren gibi hissediyorum kendimi, durduk yere yolda sokakta kavga çıkarasım birilerine vurasım falan geliyor iyi değilim öfke kontrolü denen bir şey zaten kalmadı, napcaz bilmiyorum
Sakinim reis ölüm sakinliği, hevesim kalmadıYak bir sigara aç müziği sakinleş dost ,
Psikoljik ilaçlar falan filan ,hepsi hikaye zaten Rabbım yardımcımız olsun ,Gönül işleri desen günden güne boka sarıyor ailevi sorunları saymıyorum onlar zaten hiç eksik olmadi maddi manevi arada sağlık, genç yaşta kafa fena gidik şizofren gibi hissediyorum kendimi, durduk yere yolda sokakta kavga çıkarasım birilerine vurasım falan geliyor iyi değilim öfke kontrolü denen bir şey zaten kalmadı, napcaz bilmiyorum
Amin işe yaramıyor hiçbir şey fasa fiso hepsi ne ilaçlar neler içiyoruz dindiremiyor şimdi burada konuşmayalım da psikiyatr haplarını ara öğün niyetine yiyorum benPsikoljik ilaçlar falan filan ,hepsi hikaye zaten Rabbım yardımcımız olsun ,
Keşke ölsek, aklıma muhafız geldi hatırlar mısın Nur içinde yatsın mekanı cennet olsun..bir gün bizi de konuşurlar belki burada ..Ölüm yakın olsun artık diyorsun dimi hep.Sakinim reis ölüm sakinliği, hevesim kalmadı
Kafamda olan tek şey sevdiğim insan ben gencim daha 24 yaşındayım 6 senelik bi ilişkiden çıktım yani ayrıldı işte benden, ondan başka bi bok düşünemiyorum biri beni böyle öldüresiye dövse hissetmem, çünkü sadece onu düşünüyorum fena kırdım kafayı yolda yürürken asfalta bastığımı bile hissetmiyorum sanki havada yürüyorum yağmurda ıslanmıyorum güneşte yanmıyorum yediğim yemek doyurmuyor içtiğim çay sıcak hissettirmiyor ettiğim muhabbet keyiflendirmiyor sahte gülümsemelerle yaşıyorum son 2 aydırKeşke ölsek, aklıma muhafız geldi hatırlar mısın Nur içinde yatsın mekanı cennet olsun..bir gün bizi de konuşurlar belki burada ..Ölüm yakın olsun artık diyorsun dimi hep.
Bilirim o hisleri dost ,hem de çok iyi bilirim gözünden uyku akıyor ama uyuyamıyorsun dimi ,Kalp ağrısı çok kötü ben ne çalışabildim ne kendime bakabildim ,olmadık insanlar için hem de en cokta ona üzülüyorum ya ,Güçlü insanlara gıpta ile bakıyorum nasıl güçlüler 😔Kafamda olan tek şey sevdiğim insan ben gencim daha 24 yaşındayım 6 senelik bi ilişkiden çıktım yani ayrıldı işte benden, ondan başka bi bok düşünemiyorum biri beni böyle öldüresiye dövse hissetmem, çünkü sadece onu düşünüyorum fena kırdım kafayı yolda yürürken asfalta bastığımı bile hissetmiyorum sanki havada yürüyorum yağmurda ıslanmıyorum güneşte yanmıyorum yediğim yemek doyurmuyor içtiğim çay sıcak hissettirmiyor ettiğim muhabbet keyiflendirmiyor sahte gülümsemelerle yaşıyorum son 2 aydır
Dost seninle uzun zaman önce de konuştuk. 24 mükemmel bir yaş. Her şeyi toparlaman için hâlâ şansın var . Biz yapamadık başaramadık akıl vermiyorum ama bu durum böyle. İleride yalnız ve kimsesiz olmaman için bundan kendini kurtarmaya bak . Ha sanane diyebilirsin bir şey diyemem .. ama ömrünün baharında bu düşüncelerle yıpratma kendini .. öyle yazayım dedim içimden geldiKafamda olan tek şey sevdiğim insan ben gencim daha 24 yaşındayım 6 senelik bi ilişkiden çıktım yani ayrıldı işte benden, ondan başka bi bok düşünemiyorum biri beni böyle öldüresiye dövse hissetmem, çünkü sadece onu düşünüyorum fena kırdım kafayı yolda yürürken asfalta bastığımı bile hissetmiyorum sanki havada yürüyorum yağmurda ıslanmıyorum güneşte yanmıyorum yediğim yemek doyurmuyor içtiğim çay sıcak hissettirmiyor ettiğim muhabbet keyiflendirmiyor sahte gülümsemelerle yaşıyorum son 2 aydır