Abi manyak mısın yapmayınBizde yapali bakalim
+1modlar ne işe yarıyor ben anlamıyorum aktif kod ve iyilik akımı bölümünde nöbet tutuyorlar burada bikaç üye etiket atıyor bakmıyorlar bile site dolandırıcı diyorlar kapatmak için konuyu ne bekliyorlar
Link bozukmail gelmiş dostlar kyc doğrulama yap 250 nakit
ister direk çek
ister 1k yap 500 çek
yatırım şartı yok
İcralık mi olmuştunVakıfbanka borcum bitti beyler kredi çekebilirmiyim vakıfbankdan nilginiz varmıdır
Evet ödedim borcu kapattım avukatla gorusdum bitti borcumİcralık mi olmuştun
Dostum harç vs ödenip icra dairesinden borcun bitti dosya tamamen kapandı ise bikac kisiye bizzat anında çıktığını biliyorum ama borç bitse bile dosya tam kapanmasiysa hala açık görünür çıkmazEvet ödedim borcu kapattım avukatla gorusdum bitti borcum
Mail geldi 15 bin tl kredi diye verirlermi acaba hocamDostum harç vs ödenip icra dairesinden borcun bitti dosya tamamen kapandı ise bikac kisiye bizzat anında çıktığını biliyorum ama borç bitse bile dosya tam kapanmasiysa hala açık görünür çıkmaz
Dostum denemen lazim ama sürekli her bankaya başvuru yapma o bile skorunu düşürür mail gelen bankaya bir daniş gidipMail geldi 15 bin tl kredi diye verirlermi acaba hocam
Bura yeri mi lan bunun
Amq bunu duyunca korkumdan üye olasım varsa olamıyorum belkide böyle bişey yok nasıl bir yanılgıya düşürüyorsunuz insanıTerör örgütü üyelerine yeni kimlik yapacaklar aq