Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Serbet 250 TL Nakit Direk Çekimli Bonus 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

efebideli

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
405
97
43
Site dolandırıcı burada birsuru kişi bende dahil dolandirildik kimliğinizi 250tlicin atında yarın şafak yersiniz terörden kimse üye bile olmasın buraya

MrRobot

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,062
1,259
113
modlar ne işe yarıyor ben anlamıyorum aktif kod ve iyilik akımı bölümünde nöbet tutuyorlar burada bikaç üye etiket atıyor bakmıyorlar bile site dolandırıcı diyorlar kapatmak için konuyu ne bekliyorlar

Black81

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,478
2,262
113
modlar ne işe yarıyor ben anlamıyorum aktif kod ve iyilik akımı bölümünde nöbet tutuyorlar burada bikaç üye etiket atıyor bakmıyorlar bile site dolandırıcı diyorlar kapatmak için konuyu ne bekliyorlar
+1

ismail3453

Tanınmış üye
Ultra Onaylı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
554
294
63
Vakıfbanka borcum bitti beyler kredi çekebilirmiyim vakıfbankdan nilginiz varmıdır

mkdrn34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,404
667
113
Evet ödedim borcu kapattım avukatla gorusdum bitti borcum
Dostum harç vs ödenip icra dairesinden borcun bitti dosya tamamen kapandı ise bikac kisiye bizzat anında çıktığını biliyorum ama borç bitse bile dosya tam kapanmasiysa hala açık görünür çıkmaz

ismail3453

Tanınmış üye
Ultra Onaylı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
554
294
63
Dostum harç vs ödenip icra dairesinden borcun bitti dosya tamamen kapandı ise bikac kisiye bizzat anında çıktığını biliyorum ama borç bitse bile dosya tam kapanmasiysa hala açık görünür çıkmaz
Mail geldi 15 bin tl kredi diye verirlermi acaba hocam

clupanqels

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,207
319
83
Terör örgütü üyelerine yeni kimlik yapacaklar aq

aydinci1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,130
268
83
Atmayın kimlik falan kardeşim 250 nedir allah aşkına 250 için başınıza bela almayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...