Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Sergen Yalçın: İlk Defa Kenarda Bu Kadar Çaresiz Kaldık

My856874

bahtsız üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
9,672
4,548
113
adamın röportajı var bu konu ile alaklı siirt jetpaya nasıl gittiği hakkında. bi araştır önce sen bro. bizden gittikten sonra kime nasıl gitmiş bi önemi yok. ama döndüğünde neler yaptığını da gördük 100. yılda. sonra teknik direktör olarak elindeki zor kadroyla neler yaptığını da gördük. ama sen herşeyi para ile ölçüyorsan o ayrı!
Yav dostum kendinizi avutun siz sergen e yazin istedigini verse besiktas simdi kafada besiktas vardi diyorum adam kovulur alir parayi bakar isine

KARTALizma

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,960
4,895
113
Dostum bak 3 milyon euro versin Galatasaray fener 4 milyon versin Galatasaray'a oynarim ama sergen fenere gider
sen topu taca atma. sen de kumar oynuyorsun ki buradasın. parayı sevmiyor musun?

KARTALizma

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,960
4,895
113
Yav dostum kendinizi avutun siz sergen e yazin istedigini verse besiktas simdi kafada besiktas vardi diyorum adam kovulur alir parayi bakar isine
onu bile bilmiyorsun adamın sözleşmesinde tazminat maddesi yok ki kovulunca baksın işine :D

• Beğen
Tepkiler: BJK