- 1,182
- 772
- 113
Dostlar yüklü girmeyi düşünüyorum varmı tavsiye verecek
Ekli dosyalar
-
210.3 KB Görüntüleme: 20
Bir tanesi bile gelmezDostlar yüklü girmeyi düşünüyorum varmı tavsiye verecek
Yapma be nedenBir tanesi bile gelmez
3 oran 3 kupon yuklu denemem senin yerinde olsam dostDostlar yüklü girmeyi düşünüyorum varmı tavsiye verecek
Nasıl denersin babacan söyle bakam3 oran 3 kupon yuklu denemem senin yerinde olsam dost
Büyük takımlara oynanmazNasıl denersin babacan söyle bakam
Basket de canlidan 2 adim dost ust alr ceyrekleri cayini icNasıl denersin babacan söyle bakam
Ver hele sen bi kupon ver dost uyarsa ona oynayalım kesin oyniyacaz bi kuponda bakalım hangi kupona oyniaycazBüyük takımlara oynanmaz
Babacan basketten anlamıyom beBasket de canlidan 2 adim dost ust alr ceyrekleri cayini ic
Anlamana gerek yok dost git bitanesine ilk ceyrek ust de gelirBabacan basketten anlamıyom be
😄😄Anlamana gerek yok dost git bitanesine ilk ceyrek ust de gelir
Waalwijk maçı sıkıntılı ben alt biteceğini düşünüyorum kg varda bi ihtimal senin kararınVer hele sen bi kupon ver dost uyarsa ona oynayalım kesin oyniyacaz bi kuponda bakalım hangi kupona oyniaycaz
Dost hayatım boyunca vallahi bir kere tek alt oynadım ondada 4-5 gol çıkmıştı kupon iyi güzelde benimkinin gelme olasılığı daha fazla gibi 🙂Waalwijk maçı sıkıntılı ben alt biteceğini düşünüyorum kg varda bi ihtimal senin kararın
Sen bilirsinDost hayatım boyunca vallahi bir kere tek alt oynadım ondada 4-5 gol çıkmıştı kupon iyi güzelde benimkinin gelme olasılığı daha fazla gibi 🙂
😗Dost hayatım boyunca vallahi bir kere tek alt oynadım ondada 4-5 gol çıkmıştı kupon iyi güzelde benimkinin gelme olasılığı daha fazla gibi 🙂
Chelsea maci belli olmaz golü geçebilir diğerleri iyi dostSamsun H1
Chelsea kaybetmez ve 3,5 alt
Liverpool ev sahibi gol 2,5 üst