Bro zaten istediğine gönderebilirsin diyecek adminler konuyu kilitleyecek.yok herhalde admin![]()
Bizi gör seriyabiyieeeeehhh yieeeeehyok herhalde admin![]()
Ver gitsin 3-5 kişiye Portekiz İspanya maçı oynanacak sen hala dağıtım yapacanyok herhalde admin![]()
Bekliyoruuuz tibrikleeryok herhalde admin![]()
Tebrikler güzel günlerde kullan dostumEkli dosyayı görüntüle 993121
kriptodan atarım portekiz kazanır kg gelirse ama imkansız ronaldo tek başına 5 gol kaçırdı.
yok herhalde admin![]()
kişibaşı 3 k dağıt gitsin cnmyok herhalde admin![]()
reis ben niye böyle bir şey hatırlamıyorum, dahiyi çözsene o zaman her şeyi çözüyon 20 gündür bekliyorum kripto çekmeyi hala yönetim kararı 126k havale diyorlar.Yazmiyim demiştim ama doğru maalesef. Risebet şikayeti vardı çözene yardımci olurum demişti telegram temsilcisi ile yarım saatte ödemesi halletmistim ama dmden dönüş yapmamıştı maalesef geçende de başka şikayeti vardı risebet olayında bana dönse 1 saatte onu da çözerdik yazdım hatırlamıyorum çekti
Dahibet mireis ben niye böyle bir şey hatırlamıyorum, dahiyi çözsene o zaman her şeyi çözüyon 20 gündür bekliyorum kripto çekmeyi hala yönetim kararı 126k havale diyorlar.
Tebrikler dostum guzel kupontamam 1 kişi seçtim 2 kişiye daha atıyorum bence böle saçma ama
tebrikler
tamam 1 kişi seçtim 2 kişiye daha atıyorum bence böle saçma ama
Kesene berekettamam 1 kişi seçtim 2 kişiye daha atıyorum bence böle saçma ama
Eyw dost uyuyorduk görmedik sen uyanınca atarsın bizetamam 1 kişi seçtim 2 kişiye daha atıyorum bence böle saçma ama
Ben atam dostum gönül koymaz onlar bana 🍀🤣🤣 konuyu kazanca ben çevirdim zaten ✌✌@Ezel345 @tahir1603 dostlar 24 saat veriyorum adam gibi tron atın bana yoksa başkasını seçicem.
tamam ezel cevap vermeyecek gibi diğer arkadaşta siteden tron adresi atmaya çalışıyor anlamadım gittiBen atam dostum gönül koymaz onlar bana 🍀🤣🤣 konuyu kazanca ben çevirdim zaten ✌✌
Atıyorum dost teşekkürlertamam ezel cevap vermeyecek gibi diğer arkadaşta siteden tron adresi atmaya çalışıyor anlamadım gitti