100 tl öder belki kanka25 çifte şansı yakaladık 100 spin cıktı yummy 1.6 betten aw vbet millete 5 10 verip son 3 çifte şansım 30 30 100 spin
135 verdi kanka .Son 25 tur boş geçti spin e de girmedi ni spine girse 500 felan alirdik100 tl öder belki kanka
yeter kanka rollu devam ettir135 verdi kanka .Son 25 tur boş geçti spin e de girmedi ni spine girse 500 felan alirdik
Ne umutlarla topladık çifte şansları hepsi tirt çıktı135 verdi kanka .Son 25 tur boş geçti spin e de girmedi ni spine girse 500 felan alirdik
Sorma bro son 3 çifte şans spin çıktı hep son cifteden umutluydum 1k verir diodum en kötü olmadi .Ne umutlarla topladık çifte şansları hepsi tirt çıktı
Ben iki tane toplayabildim 30 spin ve çekiliş bileti ciktiSorma bro son 3 çifte şans spin çıktı hep son cifteden umutluydum 1k verir diodum en kötü olmadi .
Ayarlı resmen.normalde bittiydi promosyonu erken kapattılar diye burda tepki verdik milletin hakları kaldıydı enazindan hatalarından döndüler.
Aynen kanka 135 tl para dEğil bu devirde canlıdan basıp basıp geçerim 135 tl ye haciyami gidicez: ))))yeter kanka rollu devam ettir![]()
takip ederiz kanka bize de vakit geçer inş kazanırsınAynen kanka 135 tl para dEğil bu devirde canlıdan basıp basıp geçerim 135 tl ye haciyami gidicez: ))))
Kanka ca go ya baksana bi k23 harita 2.5 üst nasıltakip ederiz kanka bize de vakit geçer inş kazanırsın
kazananı k23 alınır şuan haritada kötü yerdeler iyi olan tarafa geçecekler bikaç el sonraKanka ca go ya baksana bi k23 harita 2.5 üst nasıl
Harita 2 kazanira atalım mı
kendi seçtiği harita 2.harita k23 ün alması lazımBastim harita 2 kazanır k23
Bende öyle düşündüm k23 geriden gelip alıcak.gibi. sende okeyledin bastık bakalımkendi seçtiği harita 2.harita k23 ün alması lazım