- 90,554
- 100,145
- 113
2 aydır 2 k hiç olmadi ki atalım gülüm: )) ama bir dönücem tam donucemcok uzulcen dost
Valla healal olsun erhanim da csgo ya attik başta desen ona atardikbu ısı bılıyorum ama casınodan kopamıyoz
Ekli dosyayı görüntüle 234866
ali bunlar birbirine yakın takımlar bı mac bırı 3 4 atmıs bı mac dıgerı boyle onde olanı yakaladın mı vurcan atarına gecen oyle 7 oran yakaladım tek macta ama yanına 1.50 koyduk az bastıgımıza banko dedık yattıErhan ilk yarı gol olmamış o maçta göller ne zaman geldi
Doğru dion 1.3 1.4 larla ugrasmican para kazanamion yüksek otan arkarkaya yakaladjnmi gerisi gelioali bunlar birbirine yakın takımlar bı mac bırı 3 4 atmıs bı mac dıgerı boyle onde olanı yakaladın mı vurcan atarına gecen oyle 7 oran yakaladım tek macta ama yanına 1.50 koyduk az bastıgımıza banko dedık yattı
Oha sikeye gelljaponlarda kendını bozmus ali 90+2de beraberlıgı yakalayıp 3-0dan macı cevırıyo ne guzel hıkaye
Ekli dosyayı görüntüle 234867
Kanka maç.ne gitti geldi oylebelli olmaz kanka harita 1 de
Öne geçti geri verdiilk haritayı alacak bizimki keşke çevirir girseydik
aynen kanka k23 çok sabırsız oynadı bu haritada 2. haritayı alsın artıkKanka maç.ne gitti geldi oyle
Bi zahmet: )))aynen kanka k23 çok sabırsız oynadı bu haritada 2. haritayı alsın artık