- 14,185
- 7,838
- 113
Dün adam hakikaten dm atmadı la,o kadar takip ettik 😅,ne oynasa geldi şansı da vardiDost yalandan 2 mesaj yazdı götürdü parayı o gece
Dün adam hakikaten dm atmadı la,o kadar takip ettik 😅,ne oynasa geldi şansı da vardiDost yalandan 2 mesaj yazdı götürdü parayı o gece
Unut o parayı erittin gitti bı ihtimal vardı oda yok oldu enişteGeldi Deri kayıslı Kol Saati Bende Fazla var sana gondereyım Enişte
Dmleri Shellac atiyomus artık öyle yazıyor bak yukardaDün adam hakikaten dm atmadı la,o kadar takip ettik 😅,ne oynasa geldi şansı da vardi
Duruma göre değişir dost listeye dahil olursak mavzu döner@Beşiktaş abim buraya elini attıysa o maçtan biraz zor gol çıkar ben diyim :\
Ve sen ondan bahsederken "adam" diyorsun hiç olmadı buDün adam hakikaten dm atmadı la,o kadar takip ettik 😅,ne oynasa geldi şansı da vardi
Enişteye ayip oluyorVe sen ondan bahsederken "adam" diyorsun hiç olmadı bu
Hiç tadım tuzum kalmadı yine 2 kornere 1 k gitti piada 2 kornere 1500 gittiydi akşam üstü :/Duruma göre değişir dost listeye dahil olursak mavzu döner![]()
Benim Dm attıklarım 2 gün sonra bana dönüş sağlıyor EnişteDmleri Shellac atiyomus artık öyle yazıyor bak yukarda
Kuvvetle ihtimal Sahtiyan dostumuzdur o genelde bu hareketi o yaparDün adam hakikaten dm atmadı la,o kadar takip ettik 😅,ne oynasa geldi şansı da vardi
O kendini biliyo diyecem de aklı olduğunu sanmıyorumKim o adam olan madam 😁
Bende oyumu ondan yana kullanıyorumKuvvetle ihtimal Sahtiyan dostumuzdur o genelde bu hareketi o yapar
Hiç görmediğim yaptığını hakkını yiyemem :')Kuvvetle ihtimal Sahtiyan dostumuzdur o genelde bu hareketi o yapar
Ulan bizide bu forumda uzman yaptılar ya ne diyeyim yazidan kimlik tespiti yapar oldukKim o adam olan madam 😁
Parayı görünce aklını kaybediyor dost doğru dedinO kendini biliyo diyecem de aklı olduğunu sanmıyorum
Yazık olmuş Harbi :/Sen benimkine bak.napoli 23. Sutu atti mac bitti Ekli dosyayı görüntüle 308191
Abi senin rutben kıdemin yeter bize laf düşmez 😁Ulan bizide bu forumda uzman yaptılar ya ne diyeyim yazidan kimlik tespiti yapar olduk![]()