- 90,496
- 100,067
- 113
bana 5k ver 1 saat sonra skp 100 lıra var mı derım dost bu ısler benden sorulursende anlamıyorsan biz ölek
yaw
bana 5k ver 1 saat sonra skp 100 lıra var mı derım dost bu ısler benden sorulursende anlamıyorsan biz ölek
yaw
5 k dilencısı senıbana 5k ver 1 saat sonra skp 100 lıra var mı derım dost bu ısler benden sorulur
sen kimsin dostum bu samimiyet nerden geliyo ver bakalım eski nicki5 k dilencısı senı![]()
ben mi yapıcam dostum ben sana 1 mac vereyım oyna yatalım hıc ugrastırma benı@erhanbey22 ihtiyar sana vereyim kullanıcı adı ve şifreyi engin bilgilerinle yap 100tl yi yarı yarı kırışalaım :=)
sen ve umuttan iyisimi var burdaben mi yapıcam dostum ben sana 1 mac vereyım oyna yatalım hıc ugrastırma benı![]()
kendin kaşındın dost ben şimdi tekli 5 orana basarım cevrımı ugrasmadan bıtırırızsen ve umuttan iyisimi var burdamaç halen bekliyor zaten yazıyorum özelden top sende
kendin kaşındın dost ben şimdi tekli 5 orana basarım cevrımı ugrasmadan bıtırırız
kelin ilacı olsa başına sürer bununkide bu misal @seznaz01kendin kaşındın dost ben şimdi tekli 5 orana basarım cevrımı ugrasmadan bıtırırız
Reis KONU KİLİT.@Daimon reis konu kilit