Arkadaşlar bu son Kuponum olabilir baya yuklu girdim. Tutarsa kumarım burda biter
10k dagıtım
10k dagıtım
Ekli dosyalar
-
43.3 KB Görüntüleme: 26
Son düzenleme:
bol bol şanslarArkadaşlar bu son Kuponum olabilir baya yuklu girdim. Tutarsa kumarım burda biter
Umarım tutarda, hem nefes alırsınız , hem de başkalarına yardımcı olmuş olursunuz.Arkadaşlar bu son Kuponum olabilir baya yuklu girdim. Tutarsa kumarım burda biter
Yok kanki 250k da ekstradan var onu paylşmdım nesinede algı yapmayim diye 🙃🙃Bol sans 18k kazanca 10k dagitmak helal olsun.Umarim kazanirsin.
Bol şanslar başkan naptın yavArkadaşlar bu son Kuponum olabilir baya yuklu girdim. Tutarsa kumarım burda biter
İnşallah dostum forumdakilerde sitelerinde 10tl atsalar en kötü 20k alırlar oranlar artar çünkü 😆Umarım tutarda, hem nefes alırsınız , hem de başkalarına yardımcı olmuş olursunuz.
Dun iyi vurdum yuklendi birazBol şanslar başkan naptın yav![]()
Bol şanslar
Teşekkürler arkadaşlarbol bol şanslar
Bro cok zor gorunuyor uzecek bi miktar girmeseydin bol sansArkadaşlar bu son Kuponum olabilir baya yuklu girdim. Tutarsa kumarım burda biter
Valla dunde 3 maç buldum hiçbiri analiz değil bir oran şikesi tarzydı 15orandı Dunku tuttu. Şimdi 3 mç değilde 8 maç kısmet artkBro cok zor gorunuyor uzecek bi miktar girmeseydin bol sans
Kismette varsa gelir haci 🍀Valla dunde 3 maç buldum hiçbiri analiz değil bir oran şikesi tarzydı 15orandı Dunku tuttu. Şimdi 3 mç değilde 8 maç kısmet artk
Al sana frebet kuponu işte tutarsa istemeden kadar freespin kovalarsn 😆beyler hic freespin feeebet yok mu bu ne böyle
Aynen öyle dostumKismette varsa gelir haci 🍀
İnşallah gelir be gonlune göreDun iyi vurdum yuklendi biraz