Kupon bayiden oynandı o yuzden tutarsa gönderimler yarın öglen olur pep ile olur bilginiz olsun. Kısmetse olur
Ekli dosyalar
-
36.5 KB Görüntüleme: 26
bol sanslşarrrKupon bayiden oynandı o yuzden tutarsa gönderimler yarın öglen olur pep ile olur bilginiz olsun. Kısmetse olur
Teşekkürlerbol sanslşarrr
kuponun beklemede dostum
Hayırdır onu soruyorum bana mantıklı bir neden söylermisin. Hani forum kurallarına bakıyorum bu yazdıklarınla seni haklı gösterecek birsey yok. Kupon yapmışım isterse milyon oran olsun kupon atmışım tutarsa çekiliş yazmışım forumda bir Allahın kuluna bir gün ödülünü göndermemişliğim yok sadece bu hafta 4 kişiye yolladım mantıklı bir cevap bekliyorum. Casanova 20 maç yapmış sıkıntı yok Bn 3 5 maç yapıncamı sorun. Ha o gelebilir bu gelemezmi yoksa. Yüzdelik hesap yapacaksak bu kuponun o kupondan daha fazla şansı varkuponun beklemede dostum
geçen seni konu içinde uyarmıştım
bundan sonra bu şekilde beklemede olarak konu açabilirsin
kuponun gelir ise istersen özelden iletişime geçebilirsin
onun haricinde konu açamazsın dostum.
Bol şanslar dosrKupon bayiden oynandı o yuzden tutarsa gönderimler yarın öglen olur pep ile olur bilginiz olsun. Kısmetse olur
dostum geçen ki gelirse çekiliş konunu 3 sayfa olmuşHayırdır onu soruyorum bana mantıklı bir neden söylermisin. Hani forum kurallarına bakıyorum bu yazdıklarınla seni haklı gösterecek birsey yok. Kupon yapmışım isterse milyon oran olsun kupon atmışım tutarsa çekiliş yazmışım forumda bir Allahın kuluna bir gün ödülünü göndermemişliğim yok sadece bu hafta 4 kişiye yolladım mantıklı bir cevap bekliyorum. Casanova 20 maç yapmış sıkıntı yok Bn 3 5 maç yapıncamı sorun. Ha o gelebilir bu gelemezmi yoksa. Yüzdelik hesap yapacaksak bu kuponun o kupondan daha fazla şansı var
bol şanslar dostumKupon bayiden oynandı o yuzden tutarsa gönderimler yarın öglen olur pep ile olur bilginiz olsun. Kısmetse olur
Ben beklemedeye falan almadım konuyu iyice oku bastan sona. İyi ben seni burda tahrik edim sende sus otur oylemi kim susar Allah aşkına o gun konuda o şekildeydi. Ben herseyi doğru düzgün yapıyorsam gelirse çekiliş konusunda acarım arkadasım.ha gidersiniz kurallar kısmına yazarsınız bu dediklerini bundan sonra açmam. Ama yaptığım hersey kurallar içindeyse acarım @Shellac sende bunu anla. Çifte standart uygulama kurallarda ne yazıyorsa o şekilde davran.dostum geçen ki gelirse çekiliş konunu 3 sayfa olmuş
konuda biriyle tartışıyorsunuz
konuyu beklemedeye alıyorsun
ben sana konu içinde dedim ki
bundan sonra gelirse çekiliş açamazsın
istersen beklemede açabilirsin.
ve dediğim gibi Beklemede dışında sen gelirse çekiliş konusu açamazsın dostum.
Aynen öyle kardeşim o gun sen şahittin istersem paylaşmam Bn paylşmk istiyorum adam gelmiş bnm haklı oldugu halde o gunde bugun de. Kendilerinin yazdgı kurallara bile uymadan kafasına göre iş yapıyor hani burası aile ortamıydı demezler mi adama @Shellac ben göremiyorum sen görüyorsan söyle de bilelim@seznaz01 ben bu gece forumda şunu gördüm dostum, bir kaç kişi forumda istediğini yazıp çizebiliyor. biz bi şey söyleyince müdahale ediliyor. adalet herkese eşit yaklaşımla olur ama görüyorum ki çok uygulanmıyor. açıklama istediğimizde de cevap verilmiyor.
Adamın dalga geçmesi gözükmez ha tahrik ediyor konuya girip adama uyarı yapacagına benim hakkımı engelliyoro gün konuya şahittim evet adam dalga geçti resmen paylaşımla olay ondan sonra tartışmaya döndü. değerlendirmeler farklı şekilde demek ki bro. ne desem boş bilemedim.
En çok sevdiğim söz HAKSIZLIĞA KARŞI SUSAN DİLSİZ ŞEYTANDIR. Ben hakkımı yedirmem. Saygı çerçeve ide korurum saygı gördüğüm süreceboşver dostum beklemede açar kendin seçtiğin kişilere atarsın sende kazancın olunca.