- 9,096
- 4,481
- 113
Hb dost nasılsınHg dost
Hb dost nasılsınHg dost
Neden laaa 10 kişiye 30 mu dagıtıcaktı yoksa oylese dur sileyim 🤣🤣🤣Öyle demeseydin iyiydi dost![]()
😂😂😂😂helsinki maçına giren askılar bana girseydi şimdi gardırop olmuştum![]()
İyi dost sen nabiyonHb dost nasılsın
Basket gittide futbolu bilmıyom
hb erkoHg dost
1k son 3 maç ıkıncı yarı boyunca 1 gol olmadıNasıl diyor iyidir umarim
Alt sınır 15 olsa 15 diyecek puahahahahahahNeden laaa 10 kişiye 30 mu dagıtıcaktı yoksa oylese dur sileyim 🤣🤣🤣
Yok be dost belki sana bi Toyota getirirdi şekerim hibritli 60 km yakıt yakmayan çevre dostuNeden laaa 10 kişiye 30 mu dagıtıcaktı yoksa oylese dur sileyim 🤣🤣🤣
Tşkler bende iyiİyi dost sen nabiyon
oda gtti reis ama devamBasket gittide futbolu bilmıyom
Oyle deme dagıtmayada bilir dost sımdi o konuda espiri yapıyomAlt sınır 15 olsa 15 diyecek puahahahahahah
Helal dost km onemlı dostYok be dost belki sana bi Toyota getirirdi şekerim hibritli 60 km yakıt yakmayan çevre dostu
Hacım sakaryaya geldim dün, work and travel tarzı, tayinimi Sakarya Toyotaya aldım oradayım şuan, japonlarda yani bilmiyorum hergün de çekirge yenmez be 🤐Yok be dost belki sana bi Toyota getirirdi şekerim hibritli 60 km yakıt yakmayan çevre dostu
Sağlığınız sihhayetiniz yerinizde mi efenimTşkler bende iyi
Yapıştır gelsin dost acımason kuponumuda yapimde yatarsa saglık olsun sizinle muhabbet etmesi yetr![]()
Evet efendim tüm tetkikleri yaptırdım iyimisim☺Sağlığınız sihhayetiniz yerinizde mi efenim
Bi japon bi zenci s. Kemeden olmucem amqHacım sakaryaya geldim dün, work and travel tarzı, tayinimi Sakarya Toyotaya aldım oradayım şuan, japonlarda yani bilmiyorum hergün de çekirge yenmez be 🤐
Fazla ıslatma dostYapıştır gelsin dost acıma