- 48,705
- 53,259
- 113
Bana birsey diyemez oooNe yani dost iskorpite ne demek istedin anlamadım
Bana birsey diyemez oooNe yani dost iskorpite ne demek istedin anlamadım
Para atip atmamasi degil konu baikal herkese sans parasi atti cekilislerde sanada atmistir.bunun yaptiklarini rollerde gordugum icin ne oldugunu biliyorumSımdı dostum adam sana para atıyor diye iyi birimi oluyor yada cok tanıdıgın mı oluyor tamam uzatma konuyu sen geldın konu nerelere gitti emreyide tanımam baikalıda tanımam aralarındakı muhabnet onları baglar senıde benıde baglamaz oyuzden kımsenın avukatlıgını yapma
Helal dost bi ince bunlara para atınca herkes iyi oluyoSımdı dostum adam sana para atıyor diye iyi birimi oluyor yada cok tanıdıgın mı oluyor tamam uzatma konuyu sen geldın konu nerelere gitti emreyide tanımam baikalıda tanımam aralarındakı muhabnet onları baglar senıde benıde baglamaz oyuzden kımsenın avukatlıgını yapma
Dost sende ne savundun be sanane aralarındaki mevzudan sen baikali reelde tanıyon muPara atip atmamasi degil konu baikal herkese sans parasi atti cekilislerde sanada atmistir.bunun yaptiklarini rollerde gordugum icin ne oldugunu biliyorum
Aynen dost kusura bakma senin konu dagildi az kapattim ben meseleyikonuyu dagıtalım kalan maçları yazıyorum
Dostum sansparası attı diyede bukadar adamı savunmam be kardesım biraz cizgilerin olsun biraz agırlıgın olsun degilmi sımdı ona bakarsan adama kufur ettigi zamanda bende oradaydım ve sende oradaydın dedın mı baikala aileye kufur etme dostum diye dediysen helal olduj dicemPara atip atmamasi degil konu baikal herkese sans parasi atti cekilislerde sanada atmistir.bunun yaptiklarini rollerde gordugum icin ne oldugunu biliyorum
Dostum bak savunmak degil burda kim haksizliga ugrasa konusurum.haksizlik karsisinda susan dilsiz seytandir diye bir laf var.bu adamin uslubu yaptiklarina hep tanik oldum.karsidaki ne yaparsa yapsin bunun yaptiklarini hakli cikarmaz.bu tam tahrik makinesi.Dost sende ne savundun be sanane aralarındaki mevzudan sen baikali reelde tanıyon mu
Büyük ihtimalle dememistir dost tespit güzelDostum sansparası attı diyede bukadar adamı savunmam be kardesım biraz cizgilerin olsun biraz agırlıgın olsun degilmi sımdı ona bakarsan adama kufur ettigi zamanda bende oradaydım ve sende oradaydın dedın mı baikala aileye kufur etme dostum diye dediysen helal olduj dicem
Yok be iskorpitim kimseden ses çıkmadı afmin uyarı yaptı sadece o kadar ağır küfürlere, yancıları var iyi gün dostları paraya tapan lavuklar bunlarDostum sansparası attı diyede bukadar adamı savunmam be kardesım biraz cizgilerin olsun biraz agırlıgın olsun degilmi sımdı ona bakarsan adama kufur ettigi zamanda bende oradaydım ve sende oradaydın dedın mı baikala aileye kufur etme dostum diye dediysen helal olduj dicem
plica yazarekn attısutrum graz
hartberg
bate borisov
tj sokol
oks swit skolvin
oks rudnany
pilica biablobrezgi 1 er gol kim atarsa
atılsın gelsin goller bol şanslar dost birer goller sıra sıra gelir inşsutrum graz
hartberg
bate borisov
tj sokol
oks swit skolvin
oks rudnany
Parayla alakasi yok sen degilim ben bu adamin o rollerde neler yazdigini bilmiyosan susDostum sansparası attı diyede bukadar adamı savunmam be kardesım biraz cizgilerin olsun biraz agırlıgın olsun degilmi sımdı ona bakarsan adama kufur ettigi zamanda bende oradaydım ve sende oradaydın dedın mı baikala aileye kufur etme dostum diye dediysen helal olduj dicem
Ulan sen beni nekadar tanıyonda ben sen degilim dıyorsun bak dalgana bParayla alakasi yok sen degilim ben bu adamin o rollerde neler yazdigini bilmiyosan sus
Pideci kuponu yapmışsın hemşo☺sutrum graz
hartberg
bate borisov
tj sokol
oks swit skolvin
oks rudnany