- 48,705
- 53,259
- 113
Paralı dost severizŞentürkün yiğeniyim ah o baikal adresini verse kuma gömücem
Paralı dost severizŞentürkün yiğeniyim ah o baikal adresini verse kuma gömücem
Çalıştırmıycaklarmış bizi15 dakkaya oradayım dost
At suraya 10 klik kupon 10 kişiye tutarsa 500 diye alem delikanlı görsün dostAdımız çıkmış 9 a inmez 8 e, key bolll
Neden calıstırmıcaklarmıs laaÇalıştırmıycaklarmış bizi
kalmadı artık paralı dostParalı dost severiz
Helal dost 500 den assagıda yazmıyonAt suraya 10 klik kupon 10 kişiye tutarsa 500 diye alem delikanlı görsün dost
Konunun ne oldugunu bilmiyorum dostum yanı o muhabbetın basını bılmedıgım için yorum yapamıyomYalnız nacizane fikrimdir, forumda bana çok haksızlık yapılıyo
500 den aşağı aç ayı oynamaz dost hayvan terliHelal dost 500 den assagıda yazmıyon
Helal dost 500 ciklet alamayız sunu 1 k yapalım500 den aşağı aç ayı oynamaz dost hayvan terli
Helal dost arada ingilizce bildiğinide eksik etmiyon yorumlardaVeledin biri ana avrat küfür edince bişey yok, ben bişey diyince ban yiyorum, adalet was here
Kufur edene degil ettirene bakiyorlar hakli olarak tahrik kelimesinin vucut bulmus halisin senin gibisini gormedim benVeledin biri ana avrat küfür edince bişey yok, ben bişey diyince ban yiyorum, adalet was here
Hacı ne oldu biliyon mu zamanında bu baikal, site deneme bonusu ile 100 TL göndermedi bana, dalga geçti baikal hakaret falan etti o gün bugündür sevmiyorum onu vede bende aynı şekilde onun kuponları yatsın parasız kalsın diye içimden geçiyor, etme bulma dünyası rüzgar eken fırtına biçerKonunun ne oldugunu bilmiyorum dostum yanı o muhabbetın basını bılmedıgım için yorum yapamıyom
Haha🤣bu kupon nazar degmesin mukememl gidiyor 11 maç dk lar 55 ve hiçbirinde gol yok![]()
Sen olayın başını bilmiyorsun kardes, bilmediğin konuya da atlama hemen okeysKufur edene degil ettirene bakiyorlar hakli olarak tahrik kelimesinin vucut bulmus halisin senin gibisini gormedim ben
bence gerek yok birbirimizi kırmayaKufur edene degil ettirene bakiyorlar hakli olarak tahrik kelimesinin vucut bulmus halisin senin gibisini gormedim ben
yıne sov yapıyorum 11 maç yazdıgıma bakma 4.30 oran
Anladım oda ayıp etmıs bunu ona duzgunce yazsaydınHacı ne oldu biliyon mu zamanında bu baikal, site deneme bonusu ile 100 TL göndermedi bana, dalga geçti baikal hakaret falan etti o gün bugündür sevmiyorum onu vede bende aynı şekilde onun kuponları yatsın parasız kalsın diye içimden geçiyor, etme bulma dünyası rüzgar eken fırtına biçer