- 2,273
- 2,434
- 113
Uzaklık ayrılık getirir dost kapıdan içeri gir s.a de bak keyfineoyle uzaktan takıpteım dost
Uzaklık ayrılık getirir dost kapıdan içeri gir s.a de bak keyfineoyle uzaktan takıpteım dost
sahtekarlar ayın uyesı olalım dıye mesaj yazıyoz sanar dostUzaklık ayrılık getirir dost kapıdan içeri gir s.a de bak keyfine
Zorlama dost bazen ne oynasan olmuyorbence çok maçtan yatacak 11 maç ya 11 maç yeminle çıldırcgm en yuksek oran 1.22 ve toplam oran 4.30 kupon yatıyor koskoca 45dk 1 gol nasıl olmuyr yemnle çıldracagım
Senin öyle şeylere ihtiyacın yok dostsahtekarlar ayın uyesı olalım dıye mesaj yazıyoz sanar dost
anlatamazsın dost ıstesem hepsını tokatlarım odul cıkınca bıraktım yazmayı bınmesende bındı derler dostSenin öyle şeylere ihtiyacın yok dost
3 gundur şans gulmezmi bu son 1 haftadr kaybedyrm zaten ilk 4 gun yuklu kaybettim şimdide son demim gttiZorlama dost bazen ne oynasan olmuyor
30 k msj var neyini kasıcak diyorsun yanı dostSenin öyle şeylere ihtiyacın yok dost
Kayıkçı hikâyesi mi dostanlatamazsın dost ıstesem hepsını tokatlarım odul cıkınca bıraktım yazmayı bınmesende bındı derler dost
Bi tokatla sunları bakalım alem msj kasma gorsunanlatamazsın dost ıstesem hepsını tokatlarım odul cıkınca bıraktım yazmayı bınmesende bındı derler dost
Umarim sonra toparlarsin hemso3 gundur şans gulmezmi bu son 1 haftadr kaybedyrm zaten ilk 4 gun yuklu kaybettim şimdide son demim gtti![]()
Aynen öyle dost30 k msj var neyini kasıcak diyorsun yanı dost
tabi dost kıl olmadan dinleyin veri gariKayıkçı hikâyesi mi dost
bu gidişle zor abi elde vauçtada kalmadıUmarim sonra toparlarsin hemso![]()
Bi seznazın konusunda yazıyom bukadarAynen öyle dost
Sezercigim kafana takma bak bize biz hep kayiptayiz bize bakarak kendini avut dost3 gundur şans gulmezmi bu son 1 haftadr kaybedyrm zaten ilk 4 gun yuklu kaybettim şimdide son demim gtti![]()
Her konuda yazın kim ne dicek dostBi seznazın konusunda yazıyom bukadar
Yeni paleler dio oduk cıktı msj kasıyorsunuz diyo 🤣🤣Her konuda yazın kim ne dicek dost