teşekkürler dostumBol sans
mantıklı ama kupon zor gelir ortak 2şer gol lazım şerefsiz evlatları dk 70 oldu halen gol çıkmadı maçlardakanka eğer kupon gelirse rollü bitir tüm güne yayılan bi kupon yap
slota bulaşma kupon yap kanka 150 tl den 2 tanekalan 300 le big bass spalce deneyecgm![]()
37 tl ye düştüm 2tl den spine girdi video atarım inşallah guzel verirslota bulaşma kupon yap kanka 150 tl den 2 tane
oç şaka gbi aqslota bulaşma kupon yap kanka 150 tl den 2 tane
Gece boyu takip ettik senin rollerin sonu olmadigi gibi doyum noktasida yok kaybedecegin belliydi bu gidisatla.gecmis olsunaq 1.3k piç oldu dun 1 tane kuponum yatmadı bugun bir tane kupon tutmadı aq böyle işin
ay sonu 4.5k odeme var ne doyumundan bahsediyrsn sen anlamıyrm keyfimi kaybettim aq boş boş yorum yapıp canımı sıkma benimGece boyu takip ettik senin rollerin sonu olmadigi gibi doyum noktasida yok kaybedecegin belliydi bu gidisatla.gecmis olsun
eyvallah ortakGeçmiş olsun
eyvallah ortakGeçmiş olsun sezer
4.5 k bin 1300 lirasını ödeseydin şimdi daha iyi iyi bu gidiş iyi gidiş değil 100 lirayı yapmışsın doyum noktası hırs ve şimdi bir 50 bir 100 arama peşine düşeceksin yazık ediyorsun benceay sonu 4.5k odeme var ne doyumundan bahsediyrsn sen anlamıyrm keyfimi kaybettim aq boş boş yorum yapıp canımı sıkma benim