- 51,965
- 49,149
- 113
Buralardayım dost yeni gördüm@Federal42 nerdesin
Buralardayım dost yeni gördüm@Federal42 nerdesin
Ortak o gün sahada verdm 0 sen oynmdn 😁Helal valla
Vay fedo hoşgeldinYakışır dost
110 mu bi sıfırı eksik sanki 🤣🤣@Sino16 500 basyrdm oç site limit koydu 100 basabildim zarar yok devam hatta 110 kardayim 😁
Bence 00 eksik110 mu bi sıfırı eksik sanki 🤣🤣
İnşallah gerçekten az 0 lı atmışsındır abi Bol şansBeyler bu defa olmaz ama denemk istedim 2,çeyrekte 0 tutarsa rol biter
Ben burdayım ortak aynı maç mıBeyler bu defa olmaz ama denemk istedim 2,çeyrekte 0 tutarsa rol biter
Ortak 2 kupon yattiya 1k gitti son 500 vardı bastrtmdi sıfıra limit koydu 100 basabildim o yüzden 110 kar110 mu bi sıfırı eksik sanki 🤣🤣
Sinan limit koymsa demin 11 orana 500 atmistimİnşallah gerçekten az 0 lı atmışsındır abi Bol şans
Hadi bakammmBeyler bu defa olmaz ama denemk istedim 2,çeyrekte 0 tutarsa rol biter
Dost senin arkan sağlam o nedenle risk alabiliyorsun ki bende olsam alırım lakin son kurşunu oynuyoruz giderse sigara yok ekmek yok perişan oluyruz ha temkinli gittimizde basariyormuyuz hayır tabiki ama yani her türlü kaybeden klubuzOrtak o gün sahada verdm 0 sen oynmdn 😁
Şimdi 38 38 bitiriyoz Ss alabilirsinizOrtak 2 kupon yattiya 1k gitti son 500 vardı bastrtmdi sıfıra limit koydu 100 basabildim o yüzden 110 kar
Yine 100 attım tuttrsa 1200 kar
Tutar tutar dost hatta sen 3. Çeyreğe al oda gelir bol şansBeyler bu defa olmaz ama denemk istedim 2,çeyrekte 0 tutarsa rol biter
Az daha yazaydin aglayacktim ortak 😁😁Dost senin arkan sağlam o nedenle risk alabiliyorsun ki bende olsam alırım lakin son kurşunu oynuyoruz giderse sigara yok ekmek yok perişan oluyruz ha temkinli gittimizde basariyormuyuz hayır tabiki ama yani her türlü kaybeden klubuz![]()