Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling seznaz01 // Kasa 200 Hedef --

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Nicksiz00

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21,337
18,052
113
Sezo çok maç yapıyon dost 2 3 maç yaz oranlar yüksek olsun biraz öyle dene bu seferde
ortak 6k lazımdı hedef için hedefi geçtim 3.5k odemem var o yuzden çok maç yazıyrdum buda yıne 7 maç oldu var bu 7 de birşey.hatırlarmısın varmıydın bilmyrm 1k attım 4 tane canlıdaki basket maçına onu bilmem imknszdı o ara şans vardı tuttu ve 1k dagıttım o gun.eger şans varsa emin ol buda gelir ortak ama onceden görmüş olsaydım bu yazdıgını 3 maç yazar yatırırdım artık gerisi kısmet :)

Eko35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,273
2,434
113
Hadi bol şans ama gene çok maç yazmışsın neyse umarım gelir dost

Eko35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,273
2,434
113
ortak 6k lazımdı hedef için hedefi geçtim 3.5k odemem var o yuzden çok maç yazıyrdum buda yıne 7 maç oldu var bu 7 de birşey.hatırlarmısın varmıydın bilmyrm 1k attım 4 tane canlıdaki basket maçına onu bilmem imknszdı o ara şans vardı tuttu ve 1k dagıttım o gun.eger şans varsa emin ol buda gelir ortak ama onceden görmüş olsaydım bu yazdıgını 3 maç yazar yatırırdım artık gerisi kısmet :)
Neyse olsun belki gelir ama diğer rolllerde bi tık maç sayısını düşür biliyon maçları ama çok yazdığın için arada bi tane papaz cikiyo

Nicksiz00

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21,337
18,052
113
Neyse olsun belki gelir ama diğer rolllerde bi tık maç sayısını düşür biliyon maçları ama çok yazdığın için arada bi tane papaz cikiyo
eger bugunden sonra roll yaparsam kasam 3k lardan asagı olmaz ve ozamn tek yada 2 li kombin yaparım artık kısmet

Nicksiz00

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21,337
18,052
113
hayattaki şansım 28de 3tl//35te 1 tl var attıgı sayı ıkısının oratası 12

Ekli dosyalar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...