Eyvallah umut payfixte sıkıntı mı varBol sans Sezo
Evet dost payfix 2.3 gündür problem var bir dümen donduruyor fix ama bakalım cıkar kokusu paparayla atEyvallah umut payfixte sıkıntı mı var
Paparam yk kiEvet dost payfix 2.3 gündür problem var bir dümen donduruyor fix ama bakalım cıkar kokusu paparayla at
Kanki yuklu para var payfixte aman haEvet dost payfix 2.3 gündür problem var bir dümen donduruyor fix ama bakalım cıkar kokusu paparayla at
Hangi siteye atacaksınPaparam yk ki
Valla ben güvenmiyom bi fix eskidendi bukadar muhabbeti cıkmıyorduKanki yuklu para var payfixte aman ha
Bol sans dost isteyiz ama verebildigimiz kadar destek veririz insallahHedefe ulaşırsam destek verenler arasında 5k dagıtım yapacağım.
Para payfixte gecsin başlayacağım çok uzun bir roll olacak şimdiden söyleyeyim ve sadece destek verene dagıtırım beni bilen bilir
Hoşgeldin ortakHedefe ulaşırsam destek verenler arasında 5k dagıtım yapacağım.
Para payfixte gecsin başlayacağım çok uzun bir roll olacak şimdiden söyleyeyim ve sadece destek verene dagıtırım beni bilen bilir
Eyvallah kardeşimBol sans dost isteyiz ama verebildigimiz kadar destek veririz insallah
Güzel bir gün olsun inşallah senin icinEyvallah kardeşim
Bol şanslarHedefe ulaşırsam destek verenler arasında 5k dagıtım yapacağım.
Ortk site adı yazamam bkma orda 200 yazdım. 20x peşindeyim minimum 10k kasa grmyi düşünyrmHangi siteye atacaksın
Eyvallah yuklu grcgz artık vuralmGüzel bir gün olsun inşallah senin icin
Eyvallah kardeşimBol şanslar
Hb ortkHoşgeldin ortak
Teşekkürler dostumBol şanslar dostum