- 4,812
- 5,864
- 113
küçük sürprizler iyidir
Onların atacağı yok dost bence tek basket veya 1.60 1.70 orandan tek futbolla bitiririzFranfurt atarsa rolü btrcgm çünkü sabah 6 de uyncgm
Olur dost sabahta erken kalkacam dedin sen bilirsin yinede bana uyarArkadaşlar açık oylama yapalım kasa 480 normalde 2-3 kişiye dm atcktm destegini esşrgmdnz 180 tl yi size dagıtım 300 de Bn alim tamam dersenz ckm
Uyar valla çok iyi olurArkadaşlar açık oylama yapalım kasa 480 normalde 2-3 kişiye dm atcktm destegini esşrgmdnz 180 tl yi size dagıtım 300 de Bn alim tamam dersenz ckm
Nasıl rahat edeceksen öyle olsun dostArkadaşlar açık oylama yapalım kasa 480 normalde 2-3 kişiye dm atcktm destegini esşrgmdnz 180 tl yi size dagıtım 300 de Bn alim tamam dersenz ckm
çık boşver kanka aceleye getirme zarar etmeden bitmiş olurArkadaşlar açık oylama yapalım kasa 480 normalde 2-3 kişiye dm atcktm destegini esşrgmdnz 180 tl yi size dagıtım 300 de Bn alim tamam dersenz ckm
bı sey kaznmadın zaten sıgara alcam dıyen alsın uzasın at sıyahbeyaza roll yapsın kalanıyla o temkınlı oynuyoArkadaşlar açık oylama yapalım kasa 480 normalde 2-3 kişiye dm atcktm destegini esşrgmdnz 180 tl yi size dagıtım 300 de Bn alim tamam dersenz ckm
bayrağı devr alırımbı sey kaznmadın zaten sıgara alcam dıyen alsın uzasın at sıyahbeyaza roll yapsın kalanıyla o temkınlı oynuyo
Elindekini de kaybetme knk bırak maçlar kelekArkadaşlar açık oylama yapalım kasa 480 normalde 2-3 kişiye dm atcktm destegini esşrgmdnz 180 tl yi size dagıtım 300 de Bn alim tamam dersenz ckm
Tamam derse herkes yollayimbayrağı devr alırım
Erhanbey gitti galiba iyi oldu 🤣🤣Tmm çkm verdim kimler burda begenin sayımızı bilelim
Ortk bu hafta 8/4 calşyrm o yuzden sabahcıyım yoksa devam ederdkElindekini de kaybetme knk bırak maçlar kelek