Açıldı knkYi
Ne askı gelde çıldırma tm ytryrdm
Gelir 20 olmadanKupon 5 kasa 50 tutarsa 151
@Jamiryoo41 kardeşimizin verdiği maç bolşns olsun
Gelmez sende canın sagolsun bşldgmz yere döneriz bumerang gibi olur biterGelir 20 olmadan
Bol şans dostKupon 5 kasa 50 tutarsa 151
@Jamiryoo41 kardeşimizin verdiği maç bolşns olsun
suudi mi bunlar dost hepsı ters sonuc cıkıyo pis araplardaGelir 20 olmadan
Gelir knk busuudi mi bunlar dost hepsı ters sonuc cıkıyo pis araplarda
Din kardeşlerimiz hakkında nasıl konuşuyon dostsuudi mi bunlar dost hepsı ters sonuc cıkıyo pis araplarda
Herkes bitik dost1 haftadan beri roll yapmayan kalmadı bi taneniz hedefi yakalayin artık be dostlar iyice kurudunuz mu mk
Sitelerin nasıl zengin olduğu forumdaki rolllden belli dostHerkes bitik dost
Onlar hep zengin dost biz kazansak ne olucak ki bizim kazandığımız onlar için devede kulakSitelerin nasıl zengin olduğu forumdaki rolllden belli dost
Beni dün slot bitirdi. 500 dede 400 prenses. 400 yine dede. Son 100tl tuhaf bir adı var pragmtc bufalo oyunu kasa 2.4k oldu 1.5k ile gittim bayramlık aldm az once 400tl de evlilik yıl dönümümdü yemege gittik. Kalanını dun futbol slot karısı yedim son 50 ile deniyrz kısmetse olur artkHerkes bitik dost
TabiOnlar hep zengin dost biz kazansak ne olucak ki bizim kazandığımız onlar için devede kulak
Dost basketten devam et futbol çok bekletiyor 2 tane per bilsen 100liraya 350 oluyor zaten ordanda hedefe ulaşırızBeni dün slot bitirdi. 500 dede 400 prenses. 400 yine dede. Son 100tl tuhaf bir adı var pragmtc bufalo oyunu kasa 2.4k oldu 1.5k ile gittim bayramlık aldm az once 400tl de evlilik yıl dönümümdü yemege gittik. Kalanını dun futbol slot karısı yedim son 50 ile deniyrz kısmetse olur artk
en güzelini yapmışsın tekrar buralara vermeyerekBeni dün slot bitirdi. 500 dede 400 prenses. 400 yine dede. Son 100tl tuhaf bir adı var pragmtc bufalo oyunu kasa 2.4k oldu 1.5k ile gittim bayramlık aldm az once 400tl de evlilik yıl dönümümdü yemege gittik. Kalanını dun futbol slot karısı yedim son 50 ile deniyrz kısmetse olur artk
Tayfun yine ne içti lan buTabi
Ama bir de mesela hapşırdığın zaman bütün organların dururmuş. kalbin dahi duruyor yani o esnada.
Mesela dikkat et abi gözleri açık hiçbir delikanlı görmemişsindir hapşırırken.
Hapşırık metabolizmayı bozduğu için, o yüzden söyledim abi. Yoksa tabi sizin lafın derinliğine gelincede de “yarabbi şükür” demek daha mantıklı oluyor
Uflemmis bi inceTayfun yine ne içti lan bu![]()