eyvallah dostBol sans dost
eyvallah dostBol sans dost
dünkü şansıszlıgımın tersi bugun şanslı olursam 5k değil 50k bile olur abiBol sans sezer.50 yi 5 k yapmak cok zor is be kardesim
Dogru dedın dostdünkü şansıszlıgımın tersi bugun şanslı olursam 5k değil 50k bile olur abi![]()
Aklıma gelmedi abi bilsem 3k olduğunuşaka yapıyon nerdeydin ben roll açtım gelip diyeydin![]()
tebrikler dost şu miktarlar bir bana bir kez nasip olsun bana yeterli yaAklıma gelmedi abi bilsem 3k olduğunu
Al bak 5k ile neler çekiyor kardeşin
Dm ni hiye kapattin la sezerdünkü şansıszlıgımın tersi bugun şanslı olursam 5k değil 50k bile olur abi![]()
valla helal olsun kardeşim şu elliyi 5k yapimde bir daha birlikte çekelimAklıma gelmedi abi bilsem 3k olduğunu
Al bak 5k ile neler çekiyor kardeşin
Gecmis olsun ayni maci kuponuma koymak pek huyum deil.@Hayatindibi abi şu kupona bak ne demek istediğimi anlarsın yatan maç 4-1 bitti
üstteki 4 maç 200 misliydi
alttaki kuponda 1 maç daha vardı 500 misliydi ikiside aaynı maçtan yattı
gereksiz çok sadece takip ettiklerim yazabilir açtım sana seni takibe aldımDm ni hiye kapattin la sezer
abi biri ilk yarı 0.5ust 0-0 btti diğeri maç 2-1 ken 3.5 alt maç 4-1 bittiGecmis olsun ayni maci kuponuma koymak pek huyum deil.
Slot cssino boş iş abi paraya yazık futbolu da icat edenin nenesini öpeyim para tenis tevalla helal olsun kardeşim şu elliyi 5k yapimde bir daha birlikte çekelim![]()
kasayı nasıl yönetiyorsun dostum bu 46.bin küsür paraya ulaşırken birde kaç tl ile başladın dost bu yaklaşık 47.bine ulaşana kadarSlot cssino boş iş abi paraya yazık futbolu da icat edenin nenesini öpeyim para tenis te
tenisi sen biliyon ben hiç oynamadım ki masa tenisi dışındaSlot cssino boş iş abi paraya yazık futbolu da icat edenin nenesini öpeyim para tenis te
tebrikler abihadi başlayalaım kasamız şenlensin ilk von benden :=))
5k ile dostkasayı nasıl yönetiyorsun dostum bu 46.bin küsür paraya ulaşırken birde kaç tl ile başladın dost bu yaklaşık 47.bine ulaşana kadar
eyvallah kardeşimtebrikler abisüper tutmuş
Bi ara senlede vurgun yapacaz abi az sabırtenisi sen biliyon ben hiç oynamadım ki masa tenisi dışında
Roll bugunmu sezer 😁eyvallah kardeşim