- 23,330
- 12,288
- 113
Yarın şişircezTeşekkürler arkadaşlar bugun çok yoruldum 2 gun tatilim yarın devam ederiz Bn şimdi 100 atcgm birine o 3 kişiye 25 atck hakkınızı helal edin devam etmek isterdim altı ustu 2x vurdk kısmetse yarın devam ederiz
Yarın şişircezTeşekkürler arkadaşlar bugun çok yoruldum 2 gun tatilim yarın devam ederiz Bn şimdi 100 atcgm birine o 3 kişiye 25 atck hakkınızı helal edin devam etmek isterdim altı ustu 2x vurdk kısmetse yarın devam ederiz
Allah rahatlık versin iyi gecelerTeşekkürler arkadaşlar bugun çok yoruldum 2 gun tatilim yarın devam ederiz Bn şimdi 100 atcgm birine o 3 kişiye 25 atck hakkınızı helal edin devam etmek isterdim altı ustu 2x vurdk kısmetse yarın devam ederiz
İyi geceler dostumTeşekkürler arkadaşlar bugun çok yoruldum 2 gun tatilim yarın devam ederiz Bn şimdi 100 atcgm birine o 3 kişiye 25 atck hakkınızı helal edin devam etmek isterdim altı ustu 2x vurdk kısmetse yarın devam ederiz
Kesene bereket daim olsunTeşekkürler arkadaşlar bugun çok yoruldum 2 gun tatilim yarın devam ederiz Bn şimdi 100 atcgm birine o 3 kişiye 25 atck hakkınızı helal edin devam etmek isterdim altı ustu 2x vurdk kısmetse yarın devam ederiz
Senin güzel gönlün yeter reisTeşekkürler arkadaşlar bugun çok yoruldum 2 gun tatilim yarın devam ederiz Bn şimdi 100 atcgm birine o 3 kişiye 25 atck hakkınızı helal edin devam etmek isterdim altı ustu 2x vurdk kısmetse yarın devam ederiz
Eyvallah dostTeşekkürler arkadaşlar bugun çok yoruldum 2 gun tatilim yarın devam ederiz Bn şimdi 100 atcgm birine o 3 kişiye 25 atck hakkınızı helal edin devam etmek isterdim altı ustu 2x vurdk kısmetse yarın devam ederiz
Gec kalıyon hep dostHelal dost
Dağıtım oldu bile dost paralar sahiplerini bulduabi nasil dagitim olcak cekilis falan mi vallahi kuruduk bizide gorebilirmisin
benide gorur musunuz 5 kurusum yokDağıtım oldu bile dost paralar sahiplerini buldu
Saçmalama dost daha çkm glmdi 😆😆Dağıtım oldu bile dost paralar sahiplerini buldu
İşim vardı dost daha yeni eve geldim sıkıntı yok sezo kazansindaGec kalıyon hep dost
Benimde be dost olursa birgün senide göreyimbenide gorur musunuz 5 kurusum yok
Bize gelmediDağıtım oldu bile dost paralar sahiplerini buldu
Helal dostİşim vardı dost daha yeni eve geldim sıkıntı yok sezo kazansinda![]()
Yok dost dağıtım nasıl olacak dedi de rolün başında yazılanı okumadı sanırım kinayeli bir mesajdiSaçmalama dost daha çkm glmdi 😆😆
Bol sans kardesimHadi bol şanslar
2 arkdşa dm atrm