Ortak 7.5k maas yatacak 1.6k bnm kalanı hanıma vereceğim evi gecibdirsin olmazsa oda artık bir yolla arabayı satcmsaçmalamayı bırak ve maçlara odaklan portoya gol attıralm 😘
Ortak 7.5k maas yatacak 1.6k bnm kalanı hanıma vereceğim evi gecibdirsin olmazsa oda artık bir yolla arabayı satcmsaçmalamayı bırak ve maçlara odaklan portoya gol attıralm 😘
En az 3 atması lazım şans bizimle olsun broİnşallah reis dagıtım dan sonra devam ederiz porto daha atmmş ama atar 2 tane
Yok ortk 2 ytyrEn az 3 atması lazım şans bizimle olsun bro
Porto bu kadroyla dk 40 olmş lider bide bu takıma sana kadar 2 yi atmş olmlydı şaka gbi. Nickimi maçları kurutan kişi olarak degiştirecgm
Daha şutu yok bideheralde ilk şutu gol olur 😂
şansın bol olsun reis inş kazanıp borçlarını ödersin senin işin görülsün yeter bizim önemli değilDun ve Bugun desteğini esirgemeyen @siyahbeyaz106 @crash71 @redkit07 @Kotucocuk @ENSTY
Dostlarım kupon Tutarsa 2370 veriyor.
Hepinize 150tl vermek istiyorum kusura bakmayın hedefe bugun ulaşsaydım bu rakama guluyor olacaktınız idare edin. Tüm maçlar analizdir gelmeyecek bir maç bile yok kupon Tutarsa bana papara iletin lütfen özelden bol şansımız olsun
Lütfen yazdığım kişiler dışında kimse özelden mesaj atmasın
dost kesin dalga geciyorlardırPortonun atması süper oldu
Porto wondost kesin dalga geciyorlardır
Bncededost kesin dalga geciyorlardır
ohaa 😁Porto won