Futbolun kalan mçları
Ekli dosyalar
-
120.4 KB Görüntüleme: 6
-
105.1 KB Görüntüleme: 7
sınema sektorunun kalbındeydık dost ondanYok be dost ben alınmam da sen inanmiyon dost hiç biseye mk
nerde yapcaz dost maraş uzak bize at yol parasını gelelım gıdıs donus at ama dost bastan saglama alalım ısıCanım Rakı İstiyor Bu Aralar Hafta Sonu Bizde Bir Mangal Yaparız Heralde Erhan Reis Yapalım mı Beraber
Olursa Neden Olmasın DostDost her şey sendense kabul eder Erhan dostumuz
Marasta Napacaz Dost Onu Anlamadım 😂nerde yapcaz dost maraş uzak bize at yol parasını gelelım gıdıs donus at ama dost bastan saglama alalım ısı
46 yı neden yazdın dost 46lı mısın yoksa dost ondan mı yazdınMarasta Napacaz Dost Onu Anlamadım 😂
helal dost kendın pısır kendı ye yapıyonKasa 0
Bu Kuponunda Akıbeti Pek İyi Değil Sanırım Dost Bol Şans YinedeKasa 0
Erhan dostumuz sırtlan dost 46 dan çözer Maraş olduğunuMarasta Napacaz Dost Onu Anlamadım 😂
Denk Geldi 😂46 yı neden yazdın dost 46lı mısın yoksa dost ondan mı yazdın
sende de altın kelebege aday sınemalar var dost cıkar yakında kokusu ama bu sene maho aday kısmetse seneye sana dostDenk Geldi 😂
Bende ki Sinemalar Fena Dost Aslında Haklısın 😂sende de altın kelebege aday sınemalar var dost cıkar yakında kokusu ama bu sene maho aday kısmetse seneye sana dost
Ne yemekmis be dost 1 saatir yiyemedinBen Yemeğe Kaçar Beyler Sizlere Bol şans Uğrarım Yemekten Sonra
Bol şans dostKasa 0
Muhabbetten Gidemedim ki Dost 😂Ne yemekmis be dost 1 saatir yiyemedin
Seneye kalmaz adaylığı dost forumdan o zamana kadar çok aday olursende de altın kelebege aday sınemalar var dost cıkar yakında kokusu ama bu sene maho aday kısmetse seneye sana dost