- 15,601
- 10,290
- 113
Bende Voleybolda oynadım vbette 18 22 di 19.5 üstte oran 1.60 bisey di bastım dondu maç bitti 🤣 18 25vardır bundada bişey geçen benim gs maçına oynadığım gibi olur belki gelir bekleyelim
Bende Voleybolda oynadım vbette 18 22 di 19.5 üstte oran 1.60 bisey di bastım dondu maç bitti 🤣 18 25vardır bundada bişey geçen benim gs maçına oynadığım gibi olur belki gelir bekleyelim
Normal oynasaydin yatcakti dost yanlışlıkla tutcak kupon sadece seyretEv 2 fark atara oynmştm ymnle o ara birsey oldu dep 3 fark ymz olmş haha saglk olsun
3 lük ymese iyiydiNormal oynasaydin yatcakti dost yanlışlıkla tutcak kupon sadece seyret
se vd ı n bu ro l l s ı ne m a s ı n ı do s t u la n kl a v ye bo z u l d u bo sl u k bı ra k ı yo do st a ra l a r daNormal oynasaydin yatcakti dost yanlışlıkla tutcak kupon sadece seyret
fark 5 sürede hiç inmiyorEvin 1 atagı boş gcmyr
Nabiyon dost kafayı mi yedin mkse vd ı n bu ro l l s ı ne m a s ı n ı do s t u la n kl a v ye bo z u l d u bo sl u k bı ra k ı yo do st a ra l a r da
klavyesi bozulmuş kankaNabiyon dost kafayı mi yedin mk
Dikkatleri üzerine çekiyor yine 😆😆Nabiyon dost kafayı mi yedin mk
Seviyo Tv'de kendini göstermeyi dostumuzDikkatleri üzerine çekiyor yine 😆😆
prenses vermeyınce klavyeye kafa attım dost bozuldu bı anlıkNabiyon dost kafayı mi yedin mk
sahada gıbı takıptesin dost helalFark 1
Kafayı bosver klavyeye bişey olmasın dostprenses vermeyınce klavyeye kafa attım dost bozuldu bı anlık