- 51,723
- 48,898
- 113
Kalan 20 dakika1 gol kaldı
Kalan 20 dakika1 gol kaldı
10 korner 1 gol sayılıyo dost bızım mahalle maclarındaDepte bu kadar istatistiğe bi gol atar herhalde
Yalancının şahidi bozacı olurmuş dosttakıpteyız dost merak etme popstar erkan attırdı golu bızzat mudahale ettı ben sahıdım
Tras dalgaymis dost10 korner 1 gol sayılıyo dost bızım mahalle maclarında
88 de 3-0 bıter dost depe gol gırenler camı duvarına ısedıHadi Kemal Kılıçdaroğlu attır golü muhalefetin bi ise yarasın
Net bilgi demi dost aksilik çıkmasın88 de 3-0 bıter dost depe gol gırenler camı duvarına ısedı
net dost masada yazmıslar senaryoyu fotosu geldı banaNet bilgi demi dost aksilik çıkmasın
Kilicdaroglu: paramizi batiran takimla da helallesecegizHadi Kemal Kılıçdaroğlu attır golü muhalefetin bi ise yarasın
Sana 2. Senaryonun fotosunu atmış olmasınlar dostnet dost masada yazmıslar senaryoyu fotosu geldı bana
hem ustculer hem kgcıler hem ms cıler patlamas dostSana 2. Senaryonun fotosunu atmış olmasınlar dost
Sana da hiç guvenmiyom dost nedensehem ustculer hem kgcıler hem ms cıler patlamas dost
ustculer kazanır 3-0 bıter
bırazdan gorursun dostSana da hiç guvenmiyom dost nedense
Dedim sana dost asıl senaryoyu sana atmazlar diye ketenpereye geldik gene dostSana 2. Senaryonun fotosunu atmış olmasınlar dost