- 2,815
- 1,117
- 113
Lose olmuş kesin 😂😂helal dost takıptesın
Lose olmuş kesin 😂😂helal dost takıptesın
Sağol dost seni cagirmadik kusura bakmaafiyet olsun dost
kız dublesi mi içiyo yoksa dost yakıstıramam dostumaAfiyet olsun dost kısa sürede 5 duble çok deyilmi
Dost herkese maç vermem çukurova basket 3. Çeyrek 35.5 üst kasa at bekleGeldim dost fatihin de kupon ytmş saglk olsun kasamız 77tl yüreğimiz geniş yollarda 5 duble içtik bakalım sonumuz ne olacak
Yani 5 duble bir ufaktan fazla yaparkız dublesi mi içiyo yoksa dost yakıstıramam dostuma
Bu dediğin kelimeyi ben kullanırdım helal dostDost herkese maç vermem çukurova basket 3. Çeyrek 35.5 üst kasa at bekle
maho 5 dubleyi kulagına dokerdı sadece dostYani 5 duble bir ufaktan fazla yapar
Senin kelimen olduğu için 1 dk boş geçmiş demekki dostBu dediğin kelimeyi ben kullanırdım helal dost
Ne içtiğine bağlamı şu bile insanı zorluyor maho ağa film yapmasinmaho 5 dubleyi kulagına dokerdı sadece dost
Ugursuz mu diyon bana dost ağzındaki baklayi çıkarSenin kelimen olduğu için 1 dk boş geçmiş demekki dost
Ne içtiğine bağlamı şu bile insanı zorluyor maho ağa film yapmasin
Yağmurlu havada susuz bırakırsın dostUgursuz mu diyon bana dost ağzındaki baklayi çıkar
Dost dostun 13 duble rakı icti 5 duble o kadar bişey yapmaz be5 duble 50lıge yakın yapar adamı maymun eder rolling acarsın unutur yatar uyursun dost
İşimiz bu dost susuz bırakmakYağmurlu havada susuz bırakırsın dost
Bak dost inan öyle olur5 duble 50lıge yakın yapar adamı maymun eder rolling acarsın unutur yatar uyursun dost
dost biz 2 kısı 1000 luk ıctık ustune 2 ser bıra yaptık duruma gore degısırDost dostun 13 duble rakı icti 5 duble o kadar bişey yapmaz be
13 duble içtikten sonra zevk vermez dost harbi maymun yapar sonra yatınca ev dönmeye baslarDost dostun 13 duble rakı icti 5 duble o kadar bişey yapmaz be
Dost bende yalan olmaz öğlen 3 gibi başladım 9 a kadar 13 duble içtim üstüne bi 5 li sigara 4 tane hap çaktım caktintan sonra 45 dakka hafızam gitti evden yalınayak çıkmışım parkadost ben 2 kısı 1000 luk ıctık ustune 2 ser bıra yaptık duruma gore degısır
ama 5 duble bozar adamı cok gorduk dost neye gore kıme gore 13 duble
ıcmeden once bı atıp tutmalar tuvalete gıdıp lavaboya ısemeler baslıyo sonra
Yok be dost hızlı takildigim zamanlar o zman şimdi maksimum içeceğim 5 dubleyi geçmez zaten içkiyi bıraktım icmiyom artık pek13 duble içtikten sonra zevk vermez dost harbi maymun yapar sonra yatınca ev dönmeye baslar