Neden tostumDestek yok benden herkes iyi gün dostu burda kusura bakmayın
İyi gunde yalaka kotu gunde falaka bunlar tost pek uymadi ama anlamışsındir senNeden tostum
Sen olsan hangi spor dalında oynardn pekiDestek yok benden herkes iyi gün dostu burda kusura bakmayın
Kombin değil roll yocgzGece Çok Hoş Maçlar Var Yapıştır 3 lü Kombine Gelirse 1 Maca Kasa Salarsın
15 tlye spor oynanmaz once slotta katlardim 50 yapip spor oynardimSen olsan hangi spor dalında oynardn peki
Rulet 3 sayı alırdım auto daSen olsan hangi spor dalında oynardn peki
Hadi spor oynlm roll açıyrdm tek maçlar senden kasa 15 TL hedef 150tl hedefe ulaşırsak 150 senin 3 takipçiyede 50tl ne dersin ben kötü gun dostun olmak istiyorum varmısın15 tlye spor oynanmaz once slotta katlardim 50 yapip spor oynardim
Hadi spor oynlm roll açıyrdm tek maçlar senden kasa 15 TL hedef 150tl hedefe ulaşırsak 150 senin 3 takipçiyede 50tl ne dersin ben kötü gun dostun olmak istiyorum varmısın15 tlye spor oynanmaz once slotta katlardim 50 yapip spor oynardim
Amaç roll yapck adamı bulmktı buldumRulet 3 sayı alırdım auto da
Roll yapacak adammı nealaka sen neden yapmıyorsun dostumAmaç roll yapck adamı bulmktı buldum
Gizli sekmdn girdiğim için ss atamıyr o yuzdn reisRoll yapacak adammı nealaka sen neden yapmıyorsun dostum
Maç verebilirim istersen dostAmaç roll yapck adamı bulmktı buldum
Ancak bu saatler tam voleybol saatiGizli sekmdn girdiğim için ss atamıyr o yuzdn reis
Rolle gel ortkAncak bu saatler tam voleybol saati