Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin seznaz01 / Yatma İhtimali Yok

Kupon Miktarı
1000000
Kupon Oranı
133

Nicksiz00

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21,342
18,053
113
Bu maçları Telegram da biri paylaştı site adı yazdı orda var dedi ben bilerek sitenin adını yazıyrm dolandırıcı site cekim asla yapamazsınız ama bizim oynadgmız herhangi bir yerde bulursak bugun herkes zengin maçlar bu şekilde bitecek

kumaratör

KuMaRaTöR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,565
3,495
113
Bu maçları Telegram da biri paylaştı site adı yazdı orda var dedi ben bilerek sitenin adını yazıyrm dolandırıcı site cekim asla yapamazsınız ama bizim oynadgmız herhangi bir yerde bulursak bugun herkes zengin maçlar bu şekilde bitecek
Dost ünlü dolandırma tekniği maçlar yoktur bile. Oynandı bitti göstereceklerdir o sitedede sonrada soyma taktiği vergisini yatır falan filan

Nicksiz00

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21,342
18,053
113
Dost ünlü dolandırma tekniği maçlar yoktur bile. Oynandı bitti göstereceklerdir o sitedede sonrada soyma taktiği vergisini yatır falan filan
Aynen öyle o yüzden site adı atmadım millet inanıp para yatırmasın diye ama herhangi bir sitede bulunursa yokmu o zaman para basarız. 1xbet vbet holigan oslo betcupabaktım yok

kumaratör

KuMaRaTöR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,565
3,495
113
Aynen öyle o yüzden site adı atmadım millet inanıp para yatırmasın diye ama herhangi bir sitede bulunursa yokmu o zaman para basarız. 1xbet vbet holigan oslo betcupabaktım yok
Dost dediğim gibi olmayan maçlar. Takımlar illaki vardır hatta bu bir kaç gün içinde maçlarıda vardır.

tounch

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,127
1,462
113
Yıllardır bı bitmedi bunlar inanlar da vardır illaki 😆