Yatma ihtimali 0 ayarlı maçlar hangi sitede buluruz bu maçları 1k basacağım. Site bulup yazın lütfen Ben bulamadım.
Ekli dosyalar
-
31.8 KB Görüntüleme: 40
Dost ünlü dolandırma tekniği maçlar yoktur bile. Oynandı bitti göstereceklerdir o sitedede sonrada soyma taktiği vergisini yatır falan filanBu maçları Telegram da biri paylaştı site adı yazdı orda var dedi ben bilerek sitenin adını yazıyrm dolandırıcı site cekim asla yapamazsınız ama bizim oynadgmız herhangi bir yerde bulursak bugun herkes zengin maçlar bu şekilde bitecek
Aynen öyle o yüzden site adı atmadım millet inanıp para yatırmasın diye ama herhangi bir sitede bulunursa yokmu o zaman para basarız. 1xbet vbet holigan oslo betcupabaktım yokDost ünlü dolandırma tekniği maçlar yoktur bile. Oynandı bitti göstereceklerdir o sitedede sonrada soyma taktiği vergisini yatır falan filan
Dost dediğim gibi olmayan maçlar. Takımlar illaki vardır hatta bu bir kaç gün içinde maçlarıda vardır.Aynen öyle o yüzden site adı atmadım millet inanıp para yatırmasın diye ama herhangi bir sitede bulunursa yokmu o zaman para basarız. 1xbet vbet holigan oslo betcupabaktım yok
Kesinlikle vardrYıllardır bı bitmedi bunlar inanlar da vardır illaki 😆