21 Haz 2026 #21 N nava911 Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye TC Onaylı 626 284 63 White' Alıntı: Kanka numarayı arayıp durumunu anlatsan yardımcı olurlar belki Genişletmek için tıkla ... Aradım yarın tekrar ariycam
White' Alıntı: Kanka numarayı arayıp durumunu anlatsan yardımcı olurlar belki Genişletmek için tıkla ... Aradım yarın tekrar ariycam
21 Haz 2026 #22 Kemal34 Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye TC Onaylı 17,448 17,103 113 furki3266' Alıntı: Zorla götürülursun aq kağıtta yazıyor zaten hshsh Genişletmek için tıkla ... Okusa biraz her şeyi kendi çözecek belki de kağıdı alır almaz buraya attı heralde. Ne yaşadığını biz bilmeden bizden çözüm istiyor.
furki3266' Alıntı: Zorla götürülursun aq kağıtta yazıyor zaten hshsh Genişletmek için tıkla ... Okusa biraz her şeyi kendi çözecek belki de kağıdı alır almaz buraya attı heralde. Ne yaşadığını biz bilmeden bizden çözüm istiyor.
21 Haz 2026 #23 furki3266 Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye TC Onaylı 8,047 2,668 113 Kemal34' Alıntı: Okusa biraz her şeyi kendi çözecek belki de kağıdı alır almaz buraya attı heralde. Ne yaşadığını biz bilmeden bizden çözüm istiyor. Genişletmek için tıkla ... Yadirgamiyorum artık bazı arkadaşlarda okuduğunu anlamamak yada işine gelmemek gibi bir huy var
Kemal34' Alıntı: Okusa biraz her şeyi kendi çözecek belki de kağıdı alır almaz buraya attı heralde. Ne yaşadığını biz bilmeden bizden çözüm istiyor. Genişletmek için tıkla ... Yadirgamiyorum artık bazı arkadaşlarda okuduğunu anlamamak yada işine gelmemek gibi bir huy var
21 Haz 2026 #24 A AlyCyftcy Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye TC Onaylı 732 394 63 nava911' Alıntı: Bu gün böyle bir kağıt ulaştı elime açıklayıcı birşeyde yazmiyo ceza v.s olsa bu şekilde gelmez sanırım hiç basina gelen varmı Ekli dosyayı görüntüle 988759Ekli dosyayı görüntüle 988759acaba Genişletmek için tıkla ... Kral emekli olanları inceliyorlar sana başkalarını soracak burada çalışıyor muydu kimdi ne iş yapıyordu gibisinden beni de çağırdırlar gittim
nava911' Alıntı: Bu gün böyle bir kağıt ulaştı elime açıklayıcı birşeyde yazmiyo ceza v.s olsa bu şekilde gelmez sanırım hiç basina gelen varmı Ekli dosyayı görüntüle 988759Ekli dosyayı görüntüle 988759acaba Genişletmek için tıkla ... Kral emekli olanları inceliyorlar sana başkalarını soracak burada çalışıyor muydu kimdi ne iş yapıyordu gibisinden beni de çağırdırlar gittim
21 Haz 2026 #25 N nava911 Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye TC Onaylı 626 284 63 AlyCyftcy' Alıntı: Kral emekli olanları inceliyorlar sana başkalarını soracak burada çalışıyor muydu kimdi ne iş yapıyordu gibisinden beni de çağırdırlar gittim Genişletmek için tıkla ... Emekliye ne işim var ki benim kimseyle işim gücüm olmaz neyse yarın anlarız arayip
AlyCyftcy' Alıntı: Kral emekli olanları inceliyorlar sana başkalarını soracak burada çalışıyor muydu kimdi ne iş yapıyordu gibisinden beni de çağırdırlar gittim Genişletmek için tıkla ... Emekliye ne işim var ki benim kimseyle işim gücüm olmaz neyse yarın anlarız arayip
21 Haz 2026 #26 queanthe52 Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye TC Onaylı 609 303 63 Alo 182 mi bura ne bilelim senin bilmediğini çözmemizi beklion beynim yandı 2 satır okudum vaktime sıçımm dayanışma vakfı bura sanki
Alo 182 mi bura ne bilelim senin bilmediğini çözmemizi beklion beynim yandı 2 satır okudum vaktime sıçımm dayanışma vakfı bura sanki