Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet SGK Tazminat

eren123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,415
241
63
Merhaba arkadaşlar 6900 SGK var 100 gün askerlik borçlanması yapıp işi bırakmak istiyorum Bayram sonu fakat sadece elime geçecek 4000 TL para olacak 50 k civarı bir ödeme yapmam gerekiyor Bayram sonu ise gidemem çünkü bir çok kişiye borcum birikti odeyemedim bana fikir verebilecek olan var mı tazminat alıp ödemek istiyorum borçlarımı

errayn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,217
495
113
birader borçlandıkların iş arkadaşın anladığım kadarıyla git adam giti anlat böyle böyle hepsinden süre iste o arada toparlamaya çalış öyle gitmeyeyim çıkayım vs ile yırtamazsın gibi tercih senin

eren123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,415
241
63
birader borçlandıkların iş arkadaşın anladığım kadarıyla git adam giti anlat böyle böyle hepsinden süre iste o arada toparlamaya çalış öyle gitmeyeyim çıkayım vs ile yırtamazsın gibi tercih senin
Anlamıyor kar kardeşim beni ilgilendirmez deyip üzerime geliyolar

eren123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,415
241
63
Süre vermiyolar ki

Doktor06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
875
394
63
Merhaba arkadaşlar 6900 SGK var 100 gün askerlik borçlanması yapıp işi bırakmak istiyorum Bayram sonu fakat sadece elime geçecek 4000 TL para olacak 50 k civarı bir ödeme yapmam gerekiyor Bayram sonu ise gidemem çünkü bir çok kişiye borcum birikti odeyemedim bana fikir verebilecek olan var mı tazminat alıp ödemek istiyorum borçlarımı
işi bıraktıktan sonraki hayatının gidişine de düşünmen lazım yeni iş yeni ortam belki daha düşük maaş ?

errayn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,217
495
113
birader total 50k borçlanmadın mı bu paraya canını alacak değiller, tabi sende ne kadardır oyalıyon onu bilemem ama biraz da huylarına git 10 ödeyeceksen 11 vereyim az süre ver vs de

nocomment

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,989
2,120
113
boş vaktin varsa ikinci iş bakacağına iş bırakıyorsun 50 bin tl için mi işinden gücünden kaçacaksın

Mumyaa

Dürüstlük bedenindeki ruha verilen hükümdarlıktır.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,987
1,202
113
Geçmiş olsun kardeşim borcun fazla değil Ama bazıları 3 beş kuruşun bile lafını yapar halden anlamaz eğer çok samimiysen de kardeşim şu tarihte vericem iyi kötü halden Anlamıyorsa yüz verme Erkek adamsın herşey olacağına vArir çevremden borç alil kapatacağin kimse yokmu sonra tek şahsa verirsin iyi kötü

eren123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,415
241
63
Geçmiş olsun kardeşim borcun fazla değil Ama bazıları 3 beş kuruşun bile lafını yapar halden anlamaz eğer çok samimiysen de kardeşim şu tarihte vericem iyi kötü halden Anlamıyorsa yüz verme Erkek adamsın herşey olacağına vArir çevremden borç alil kapatacağin kimse yokmu sonra tek şahsa verirsin iyi kötü
Valla hiç kimse yok olsa zaten alacağım kardeslerimlede aram iyi değil borçlarım yüzünden tek seçenek tazminat alıp borçları kapatıp bulunduğum sehiri terk edip yeni bir şehirde yeni bir iş bulmak olacak bunalimdayim. İyice artık son noktadayim İnşallah bir yol bulurum güzel düşüncen için teşekkürler

Mumyaa

Dürüstlük bedenindeki ruha verilen hükümdarlıktır.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,987
1,202
113
Valla hiç kimse yok olsa zaten alacağım kardeslerimlede aram iyi değil borçlarım yüzünden tek seçenek tazminat alıp borçları kapatıp bulunduğum sehiri terk edip yeni bir şehirde yeni bir iş bulmak olacak bunalimdayim. İyice artık son noktadayim İnşallah bir yol bulurum güzel düşüncen için teşekkürler
Rica ederim senin Adına üzüldüm gardaşım umarım tez zamanda düzelir bir şekil zor durum

Ekitikee

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,856
2,505
113
Kral konuşup anlaşmadan başka yapacak birşey yok maalesef. Tekrar topla anlat durumu eline gecenide gönder az da olsa gönder ki odeyecegine inansinlar

eren123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,415
241
63
Kral konuşup anlaşmadan başka yapacak birşey yok maalesef. Tekrar topla anlat durumu eline gecenide gönder az da olsa gönder ki odeyecegine inansinlar
Kral hepsini bir kerede istiyor anlatıyorum anlamıyorlar arkamdan laf olacak isyerinde