Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet SGK Tazminat

The Magician

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,212
11,674
113
Sen kaçarsan sorun yaşarsın asıl. Ben tekele oraya buraya 3-5K borçluyken her gün 30 dk muhabbet ediyordum, daha görünür oluyordum. Bunu yapan adamın kimse kaçacağını düşünmez, ödeyeceğini içten şekilde söyle, hemen değil ama gerçekçi bir tarih ver sorun olmaz.

Ama sen bu güne kadar sürekli kaçtıysan, yalan söyleyip ertelediysen bu metot çalışmaz tabii.

eren123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,415
241
63
Sen kaçarsan sorun yaşarsın asıl. Ben tekele oraya buraya 3-5K borçluyken her gün 30 dk muhabbet ediyordum, daha görünür oluyordum. Bunu yapan adamın kimse kaçacağını düşünmez, ödeyeceğini içten şekilde söyle, hemen değil ama gerçekçi bir tarih ver sorun olmaz.

Ama sen bu güne kadar sürekli kaçtıysan, yalan söyleyip ertelediysen bu metot çalışmaz tabii.
Kactigim yok ki sadece odeyemedigim gün daha 15 gün geçti

lamineyamal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,298
4,424
113

Kumar oynadığı öğrenilmiştir baban olsa idare etmez borcu çünkü normal bir borç degil