- 1,825
- 1,542
- 113
Eyvallah modum ben oynayamıyorum param yok ama oynayacak olanlara bol şanslarschalke İY alt biterse gelir güzel kupon bol şanslar dost
Oynayanlara bol şansbol şans
Bitti, umarım biri oynamıştır da faydam dokunmuşturschalke İY alt biterse gelir güzel kupon bol şanslar dost
schalke İY 1-0 ilk maç geldi dost bakalım diğerleri nasıl sonuçlanacakBitti, umarım biri oynamıştır da faydam dokunmuştur
Aynen onu demiştim modum. Bu arada bir freebet kaptım ma min 1.8 oran şartı var. Min 1.8oranlı kupon tavsiyen var mıdırschalke İY 1-0 ilk maç geldi dost bakalım diğerleri nasıl sonuçlanacak
Bol şansBenim param olmadığı için oynayamıyorum ama değerlendiren olursa diye paylaşmak istedim.
Ekli dosyayı görüntüle 110314
Param yoktu ben giremedim de gerçekten dediğin gibi durumValla schalke 45+5 ti en son nasıl bi bahtsizlik insanin ömrunden oömür gider yüklü girse
Var geldi her şey değiştir kart bile çıksa acaba değişir mi diye korkuyoruzParam yoktu ben giremedim de gerçekten dediğin gibi durum
kendi şansına oyna dost güzel kupon çıkarmışsın buna yakın istediğin oranlı maçlar yakalayabilirsinAynen onu demiştim modum. Bu arada bir freebet kaptım ma min 1.8 oran şartı var. Min 1.8oranlı kupon tavsiyen var mıdır