Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Sgrgl / Freebet Kuponum

Kupon Miktarı
15
Kupon Oranı
10.474

akin01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,089
1,353
113
Kimseyi yanlış yönlendirmiyo ki hocam adam kuponunu paylaşmış gelirse para atıcam dememiş bişey dememiş
Kardeş herkes basket oynayıp sonra kuponlar iptal olursa nolacak. Milletin hakkına girilmiş olacak

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
155,628
193,274
113
Basket maçı geldi fakat son maç 1 golle gelmediği için kazancın yarısı kadar bir meblağ geldi modum. O meblağı da ayrı bi kupon yaptım. O da gelirse çekmeye çalışacağım, şimdilik bir problem yok
Tebrikler dost :)

sgrgl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,825
1,542
113
Kardeş herkes basket oynayıp sonra kuponlar iptal olursa nolacak. Milletin hakkına girilmiş olacak
Tamam da napabilirm konuyu mu sileyim yanlış maça oynadom diye. Şartları bilmiyordum oynadım gelmiş o da anasını satayım normal kuponda gelmez. Bol şans kardeş ama yanlış oynamışsın de geç daha ne uzatıyorsun çok kötü bir şey yapmışım gibi

akin01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,089
1,353
113
Tamam da napabilirm konuyu mu sileyim yanlış maça oynadom diye. Şartları bilmiyordum oynadım gelmiş o da anasını satayım normal kuponda gelmez. Bol şans kardeş ama yanlış oynamışsın de geç daha ne uzatıyorsun çok kötü bir şey yapmışım gibi
Eyvallah kardeş Bol şans