- 3,089
- 1,353
- 113
Modum kusura bakma.@akin01 sakin ol dostum bu nasıl konuşma üslubu
Modum kusura bakma.@akin01 sakin ol dostum bu nasıl konuşma üslubu
Kardeş herkes basket oynayıp sonra kuponlar iptal olursa nolacak. Milletin hakkına girilmiş olacakKimseyi yanlış yönlendirmiyo ki hocam adam kuponunu paylaşmış gelirse para atıcam dememiş bişey dememiş
Basket maçı geldi fakat son maç 1 golle gelmediği için kazancın yarısı kadar bir meblağ geldi modum. O meblağı da ayrı bi kupon yaptım. O da gelirse çekmeye çalışacağım, şimdilik bir problem yok@sgrgl basket maçı ne oldu dost
Tebrikler dostBasket maçı geldi fakat son maç 1 golle gelmediği için kazancın yarısı kadar bir meblağ geldi modum. O meblağı da ayrı bi kupon yaptım. O da gelirse çekmeye çalışacağım, şimdilik bir problem yok
Tamam da napabilirm konuyu mu sileyim yanlış maça oynadom diye. Şartları bilmiyordum oynadım gelmiş o da anasını satayım normal kuponda gelmez. Bol şans kardeş ama yanlış oynamışsın de geç daha ne uzatıyorsun çok kötü bir şey yapmışım gibiKardeş herkes basket oynayıp sonra kuponlar iptal olursa nolacak. Milletin hakkına girilmiş olacak
Eyvallah kardeş Bol şansTamam da napabilirm konuyu mu sileyim yanlış maça oynadom diye. Şartları bilmiyordum oynadım gelmiş o da anasını satayım normal kuponda gelmez. Bol şans kardeş ama yanlış oynamışsın de geç daha ne uzatıyorsun çok kötü bir şey yapmışım gibi
Teşekkür ederim modum, konuyu kilitleyebilirsinTebrikler dost![]()
EyvallahEyvallah kardeş Bol şans