- 22,008
- 18,662
- 113
Konu shellac konusu olunca kimse boş da yapamıyor akmıyo konu baksana 😅
Bol sansKasa 1K Hedef 4 Adım
Günümüz Güzel
Şansımız Bol olsun Dostlar..
Yavaş Yavaş Gideceğiz
Zamanı Olan Takip Etmek İsteyen Dostlar Takip Edebilir...
Birazdan Başlıyoruz...
Valla böyle daha iyi diğer türlü harbi boku çıkıyor yok sapla indir kaldır millet ucuşa geçiyor nasılda seri seri yazıyolarKonu shellac konusu olunca kimse boş da yapamıyor akmıyo konu baksana 😅
Bol şans
Bol şansKasa 1K Hedef 4 Adım
Günümüz Güzel
Şansımız Bol olsun Dostlar..
Yavaş Yavaş Gideceğiz
Zamanı Olan Takip Etmek İsteyen Dostlar Takip Edebilir...
Birazdan Başlıyoruz...
Forum 2 hafta geriye sardıBu arada sayın @Shellac biz zarzor 600 mesaj yapıp etkinliklere katılma hakkı elde etmiştik malesef sistemin güncellemesi ile silinmiş şimdi yine beş yüz mesaj yapmadan etkinliklere katilamiyormuyuz![]()
2 hafta geçmişe döndük dost acıklama konusu açmıştı modlarBu arada sayın @Shellac biz zarzor 600 mesaj yapıp etkinliklere katılma hakkı elde etmiştik malesef sistemin güncellemesi ile silinmiş şimdi yine beş yüz mesaj yapmadan etkinliklere katilamiyormuyuz![]()
Teşekkürlr dostBol şanslar dost
Özledik güzel kupon larini
Diğer seçenek de kupon yatıyor zaten dostilk yarı bitmeden golu aat
Yapalim egeKonu shellac konusu olunca kimse boş da yapamıyor akmıyo konu baksana 😅
Ben iki haftadır aktif idim gitti elmas gitti gitti2 hafta geçmişe döndük dost acıklama konusu açmıştı modlar
Forum 2 hafta geriye sardı
Herkeste aynı durum vardır
Düzelmez maalsef
Günün güzel olsun dostum
Ya çok mesaj olsa sorun değil silinenin lafı olmazda işte 500 altı mesajlarda etkinlikten diskalifiye ediyorlar o sikinti sağlık olsun artik2 hafta geçmişe döndük dost acıklama konusu açmıştı modlar
Maçlar tutuyo gibi olursa yaparım diğer türlü shell gergin oluyo foruma erişimimiz engellendi yazısı gelebilirYapalim ege
Herkes için silindi ise yapacak borsey yokBu arada sayın @Shellac biz zarzor 600 mesaj yapıp etkinliklere katılma hakkı elde etmiştik malesef sistemin güncellemesi ile silinmiş şimdi yine beş yüz mesaj yapmadan etkinliklere katilamiyormuyuz![]()
Eyvahh elmesta mi gittiBen iki haftadır aktif idim gitti elmas gitti gitti
Darısı birdahaki elmaslara dostBen iki haftadır aktif idim gitti elmas gitti gitti
O kim ya ne engeli der misim simdiMaçlar tutuyo gibi olursa yaparım diğer türlü shell gergin oluyo foruma erişimimiz engellendi yazısı gelebilir