- 90,482
- 100,047
- 113
cok mac vermiş 2ye düşür şunu reco nasıl yürek bu 1 tanesini zor buluyoz 3 nedirdost bunun geleceğine inanıyor musun
cok mac vermiş 2ye düşür şunu reco nasıl yürek bu 1 tanesini zor buluyoz 3 nedirdost bunun geleceğine inanıyor musun
merhaba Ali başkansacremento - new orleans iy 2 minnesota bayanlar 160.5 dan üst @Shellac reis
Dost para varsa kasada son per Memphis 29.5 üst ve Portland MS 120.5 121.5 üst al badem kaçsadost bunun geleceğine inanıyor musun
Mılva suphelı dıgerlerı banko modumdost bunun geleceğine inanıyor musun
merabana meraba başkanmerhaba Ali başkan
Tamam modum yesıllendırecem buraları
bol sanslar bakalım reis reconun vereceği mactan para kazanırsan sonumuz hayrolsun
Mac sonu senı susturacambol sanslar bakalım reis reconun vereceği mactan para kazanırsan sonumuz hayrolsun
Mac sonu senı susturacam![]()
sacremento - new orleans iy 2 minnesota bayanlar 160.5 dan üst @Shellac reis
1 er maç oynandı dostlarDost para varsa kasada son per Memphis 29.5 üst ve Portland MS 120.5 121.5 üst al badem kaçsa

sacre yi yanlıs secmişssin reis
Başkan Portland 2 bas gitsin kazanmak zorunda.hiç aram yok masa tenisiyle dost
Belkı hayırlısı odur be erhanımsacre yi yanlıs secmişssin reis
bol şans dost da sacremento iy 2 olmaz new orleans kazanır sac da fox yok bogdanovicin dış atışlarına bakan bır takım fox yokken new orleans rotasyonu geniş o yüzden bu maçı sac favori göstermiş ama ben pislik çıkacak diyorum
Oran 2.30 du dedigimdeBaşkan Portland 2 bas gitsin kazanmak zorunda.
aynen dost bide yanlış olmuş sıkıntı yok belki böyle gelirsacre yi yanlıs secmişssin reis