Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Shellac Rolling # Masa Tenisi / NBA

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

evolaydis

Tanınmış üye
Ayrıcalıklı Üye
15,256
7,581
113
Bi kupon da ben soylim Pachuca-Leon iy. 4,5 ust korner Pachuca kornerci takimdir digeri de America Mineiro Cuiba ya ilk yari korner yagdirir kolay golu bulamaz 5 ust olur

evolaydis

Tanınmış üye
Ayrıcalıklı Üye
15,256
7,581
113
dostum cumartesi bana su guzel kombınelerınden 3 4 kombıne verırmısın .bakalım belkı sans güler tahmınlerın ıyı gercekten
O zamana kadar moralmen çökmezsek ayıp ettin şöyle yapalım mi 3 günlük Cuma Cumartesi Pazar her günden 2 maç verim bulma olasılığın artsın 6 maç kombin yaparsin

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,348
21,807
113
O zamana kadar moralmen çökmezsek ayıp ettin şöyle yapalım mi 3 günlük Cuma Cumartesi Pazar her günden 2 maç verim bulma olasılığın artsın 6 maç kombin yaparsin
olur 3 güne de yayabilirsin 2 günede cuamrtesi pazar da olur .3 kombine sen ver 3 kombine de ben yapayım 6 kupon olsun totalde 100 100 basalım ıllakı 2 si oturur

Erosus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
6,720
2,434
113
futbol geldi geri kuponlardan hangisi gelirse kar olcak en azından

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,471
100,030
113
Verin beyler verin hepiniz verin kuponları zaten adam para sıcıyor 50 50 basar
Konus umut bi masa tenisi vereyim dedin ortalık karıstı :D
geçen mehmet bana bi kupon yap 100 bascam kazancı senın dedi arkadan bende vereyime döndü herkes tanıdıklar okta biraz anlayıslı olmak lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...