- 155,600
- 193,261
- 113
futbol Kg var dost şuan 0-1 dakika 83futbol geldi geri kuponlardan hangisi gelirse kar olcak en azından
futbol Kg var dost şuan 0-1 dakika 83futbol geldi geri kuponlardan hangisi gelirse kar olcak en azından
Takma kafana o hep öyle takip ediyom gibi görünmeye calısıyorfutbol Kg var dost şuan 0-1 dakika 83
O sensin kardeşimooo üstat![]()
Kişi kendinden bilirmiş umutcukTakma kafana o hep öyle takip ediyom gibi görünmeye calısıyor
Tamam şişeciKişi kendinden bilirmiş umutcuk![]()
Sen bu şekilde seviyosun diye olmuyorum değişiklik olsun artık bundan sıkıldım diyosan olayım hemen yarın ?@Erosus ne zaman sünnet olmayı düşünüyon
Seçimini yap aşkımSen bu şekilde seviyosun diye olmuyorum değişiklik olsun artık bundan sıkıldım diyosan olayım hemen yarın ?
Sen şuna desene olmayan şeyi nasıl sünnet ettireyim umutcumSen bu şekilde seviyosun diye olmuyorum değişiklik olsun artık bundan sıkıldım diyosan olayım hemen yarın ?
Şimdi benim soruma verdiğin bu yanıt olmadı bu sefer olmadı umut kabul et ve susSen şuna desene olmayan şeyi nasıl sünnet ettireyim umutcum
7 de kalkcam 3 4 saat uyku yetiyo bana günlükUmut sabah kalkabılecenmı saate bak![]()
Pompacılıktan atmışlar la bunu beceremiyor pompalamayı diye haberin yok mu seninUmut sabah kalkabılecenmı saate bak![]()
Konuyu değiştirmeye çalışma şişeci at foto ozaman buraya erkeksen görelimŞimdi benim soruma verdiğin bu yanıt olmadı bu sefer olmadı umut kabul et ve sus![]()
şellak reisten banlanmama garantisi al atmassam adiyimHadi @Erosus foto bekliyoz![]()
Ben senın yerınde olsam banlanmayı falan düşünmeyip direk atardım Neyseki senin yerinde değilimşellak reisten banlanmama garantisi al atmassam adiyim
Neden neyseki dedin sorun mu var kardeşim , tanıdığım doktor var dert etmeBen senın yerınde olsam banlanmayı falan düşünmeyip direk atardım Neyseki senin yerinde değilim![]()