- 6,938
- 3,356
- 113
BOL şans kral şans yanında olsunAdım 1 bol şans.
BOL şans kral şans yanında olsunAdım 1 bol şans.
Siz lazistan ile dusmandiniz birbirinize salliuordunuz dostmu oldunuz 😁Dostlar merhaba sürekli oynadığım siteden 150 Türk lirası jest bonusu aldık çevirdik buralara geldik başarılı olursak 2 kişi roll ya da takip edenlerden 2 kişiye modlardan rica eder çekiliş yaparız kararı siz verirsiniz bol şanslar..
Dipnot: Birkaç gündür zor dönemden geçiyorum başta @Lazistan08 olmak üzere diğer dostlara teşekkürler tek tek isim yazmayayım büyüğünü bilen büyüğünden büyüktür.
Konuşuldu çözüldü. O gece orada olan kimse kalmadı neredeyse forumda. haberin olsun.Siz lazistan ile dusmandiniz birbirinize salliuordunuz dostmu oldunuz 😁
Konuşuldu çözüldü. O gece orada olan kimse kalmadı neredeyse forumda. haberin olsun.
Beni dolandıran bazı şahıslarda banlandı 🤣🤣 o kadar keyiflendim ki onları görünce süresiz banıKonuşuldu çözüldü. O gece orada olan kimse kalmadı neredeyse forumda. haberin olsun.
Bol şanslarDostlar merhaba sürekli oynadığım siteden 150 Türk lirası jest bonusu aldık çevirdik buralara geldik başarılı olursak 2 kişi roll ya da takip edenlerden 2 kişiye modlardan rica eder çekiliş yaparız kararı siz verirsiniz bol şanslar..
Dipnot: Birkaç gündür zor dönemden geçiyorum başta @Lazistan08 olmak üzere diğer dostlara teşekkürler tek tek isim yazmayayım büyüğünü bilen büyüğünden büyüktür.