- 8,891
- 3,711
- 113
Acele etme dostŞöyle bi 5 10 dk daha bekleyelim olmadı cepten yeriz bekletmeyelim daha fazla
Acele etme dostŞöyle bi 5 10 dk daha bekleyelim olmadı cepten yeriz bekletmeyelim daha fazla
Kasanın hepsini oynamadın ya kanka belki iptal edebilir cekimiBetcolar kanser ya pusudayız hâlâ
Onu unuttum doğru uyanır uyanmaz roll yapınca başıma vurdu 200 300 basamamıştım hayırlısı bakalımKasanın hepsini oynamadın ya kanka belki iptal edebilir cekimi
Birazdan site içi mesaj gelir betcolar öyleOnu unuttum doğru uyanır uyanmaz roll yapınca başıma vurdu 200 300 basamamıştım hayırlısı bakalım
Burada çevrim bitti mi? Nasıl çektinDostlar max 1200 bastırıyor çekim verdim kasa 2350 son vuruş yapalım birazdan
Öder öderOnu unuttum doğru uyanır uyanmaz roll yapınca başıma vurdu 200 300 basamamıştım hayırlısı bakalım
Ya kasayı basıcaktım basamadım 200 eksik kaldı onu çevirmeyi unuttum çekim verdim kafa bırakmadı ki mınakoduklarım nasıl site bunlarBurada çevrim bitti mi? Nasıl çektin
Son çeyrek en fazla sayı atılan çeyrek iyi düşünZaten Lakers maçı son per alt alıcam muhtemelen daha vakit var
Bu saatlerde güncellemede oluyorEverymatrixler paratimi kaldırmış galiba ya da güncelleme de
İçinden nasıl gecerse onu oynaZaten Lakers maçı son per alt alıcam muhtemelen daha vakit var
Bu maç o maç değil içimden ağır alt geçiyorSon çeyrek en fazla sayı atılan çeyrek iyi düşün
O zaman sahne senin coşturBu maç o maç değil içimden ağır alt geçiyor
Sağlık olsun bakamDostlar cepten çekim gelmeden yatırım yapayım dedim yapılmıyor sistem pasif diyor güncelleme var sanırım
Başka yöntem bak kankaHiçbir site kabul etmiyor şaka gibi